Sqizzy Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Czy ktoś z was korzysta z ładowarki indukcyjnej? Mam dwa telefony galaxy S5 i S3. Zastanawiam się nad kupnem ładowarki indukcyjnej może ktoś z was mógłby polecić mi lub pomoc w wyborze ładowarki do obu telefonów. Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
damian92x Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Jak chcesz do S5 to polecam Ci "S Charger Pad". Oryginalna ładowarka indukcyjna od Samsunga.
Sqizzy Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2016 Jest strasznie mała, wolałbym coś większego, żeby cały telefon lezal na ładowarce Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
vito A4 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 (edytowane) Ja mam ori S Charger Pad i etui indukcyjne do S5 i się spisuje świetnie już 7 miesięcy Może i mała ale w sam raz żeby wrzucić do kieszeni, czy torby oraz nie zajmuje dużo miejsca np na biurku. Jedynie jak się odkłada telefon to trzeba w miarę na środku telefon położyć, tak jak na zdjęciu poniżej Edytowane 23 Stycznia 2016 przez vito A4
Rekomendowane odpowiedzi