Pawel00S4 Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Czy ktos z was stosował jakis ceramizer do naszego silnika ?? Jezeli tak to jaki ?? I czy byly odczuwalne efekty ?? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
mariusz-jagi Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Ja w swojej eSce zastosowałem ceramizer do silnika, skrzyni biegów, tylny dyferencjał, układu wspomagania. Efekty w skrzyni są zauważalne, czyli lżej biegi się zmienia. Układ wspomagania zareagował płynniejszą, miękką pracą. W silniku nie zauważyłem znaczących zmian, może jest odrobinę cichszy, ale to może autosugestia. Ceramizer bardziej zastosowałem zapobiegawczo w Audi. W poprzednich swoich samochodach stosowałam ceramizer i zawsze była pozytywna reakcja. Wysłane z taptalk
dżejki Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Powiedz mi do układu wspomagania ile wlales ceramizera? wyslane przy pomocy zdartego nankanga
Slizu Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 A możecie podać jakigoś wartego uwagi producenta tych ceramizerów, myśle czy nie zalać swojej skrzyni i qutattro, moze zniknie ten dzwiek tego tarcia przy skreconych kołach.
dżejki Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Liqui moly cerratec wyslane przy pomocy zdartego nankanga
Recommended Posts