kargulini Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Witam serdecznie... Jestem tu nowy Piszę do was o pomoc bo mam mały problem z autkiem.... podczas przyspieszania auto strasznie szarpie... byłem u mechanika i podłączył go pod komputer.... komputer pokazuje że problem jest na trzecim cylindrze... znajomy przekładał cewkę oraz świecę i nic ciągle to samo.... wymieniliśmy także wtryskiwacz i nic nie pomogło problem zostaje....... wiec potrzebuję pomocy co dalej ???? podejrzenia są nawet na komputer ale jest to mało prawdopodobne ??
kargulini Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2016 Jeszcze nie ?? Witam ponownie... kompresja została sprawdzona wszystko wyszło pomyślnie 10,5 pokazywał zegar więc co dalej ??????? Pomożecie ???????
liquid8p Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 U mnie jest podobna sytuacja, również błąd na 3 cylindrze. Po sprawdzeniu kompresji manometr przycina się najpierw na dwóch barach, potem na 6 i dobija do końca. Mechanik powiedział, że zawór się przycina, dzisiaj się okaże, to dam znać co było u mnie. W każdym razie to nie są żadne cewki, świece czy wtryskiwacze.
Rekomendowane odpowiedzi