Dragon7820 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 witam posiadam 2,6 v6 silnik i został uszkodzony lewa głowica zatarła się , brał olej itp wiec raczej nie warto robić tego silnika? i mogę tanio kupić 2,8 czy musiał bym zmieniać wiązki i kompa czy pod orginał by mi chodził?? wiem że są tematy podobne ale nie musze zyskać tych kucy co są orginalnie w 2,8 . proszę o pomoc z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ever Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Chodził będzie ale w przyszłości sterownik będziesz musiał zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon7820 Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 czemu będę musiał? mam problem jak wyjąć ta tuleje co jest w silniku idzie do skrzyni automatycznej , macie jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ever Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 inna mapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon7820 Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 no wiem ale wszystkie czujniki i wogole włożyłem od 2,6 i chodzi normalnie to czemu miał bym zmieniać jak mapa jest na kompie a nie silniku a nie chciałem zyskać tych koni co ma 2,8 tylko te 150 co było w moim :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel_majki Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Odpalić odpali, będzie chodził jak 2.6, tylko załóż swój kolektor z 2.6 bez mechanizmu skracania dolotu, na ecu z 2.6 nie wysterujesz siłownika. Tuleję jeżeli spisałeś ją na straty wyciągniesz wbijając pomiędzy kołnierz, a koło dwa przecinaki i wydłubiesz podważając. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon7820 Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 kolektor jest juz mój i z tuleja tez sobie poradziłem :-P dzięki zainteresowanie :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ever Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Jeżeli wystarczy Ci ta moc to będzie jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon7820 Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 za dużo roboty żeby ogarnąć te 2,8 na orginał , tym bardziej praca nie pozwala :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi