Pablo2506 Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Tak jak w temacie czy jest możliwość zamontowania lusterek zewnętrznych z a6 c6 do a4 b7? Jesłi tak to czy P&P czy trzeba piny przemieniać lub coś przerabiać? Jeśli jest taki temat to sorki, ale ja niemogę go znaleść.
bobikos Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 (edited) Lusterko ma inny trójkąt a na pewno część wchodzącą pod uszczelkę. Jest też inna kostka, krótszy kabel i inaczej sygnalizowane składanie. Na plus są diodki do podświetlania przestrzeni pod lusterkiem, tylko nie ma ich gdzie podłączyć. Ja ostatecznie z takiego lusterka wyjąłem tylko wkład fotochromatyczny. Za dużo zabawy w przeróbki. Edited January 29, 2016 by bobikos
Pablo2506 Posted February 3, 2016 Author Posted February 3, 2016 Okej dzięki za szybką odpowiedz. Temat do kosza lub dla następnych z takim samym pytaniem. A czy do lusterek z rs4 pasują normalne wkłady z fotochromrm i podgrzewane. Głuwnie chodzi mi o kształt.
turzol Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Okej dzięki za szybką odpowiedz. Temat do kosza lub dla następnych z takim samym pytaniem. A czy do lusterek z rs4 pasują normalne wkłady z fotochromrm i podgrzewane. Głuwnie chodzi mi o kształt. Rs4 ma inny kształt wkladow. Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
Pablo2506 Posted February 3, 2016 Author Posted February 3, 2016 (edited) A czy jest możliwe założenie zwykłych obudów lusterek do tych z rs4? I czy wtedy wkłady podejdą? Edited February 3, 2016 by Pablo2506
Recommended Posts