honcio Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Witam chciałbym odnowić swój lakier lecz na rynku jest duża gama produktów ale nie wiem które wybrać czy ktos umiał by podać konkretne przykłady jakie produkty kupić gdzie jakiej marki . Z góry dzieki
Exmi Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 Witam chciałbym odnowić swój lakier lecz na rynku jest duża gama produktów ale nie wiem które wybrać czy ktos umiał by podać konkretne przykłady jakie produkty kupić gdzie jakiej marki . Z góry dzieki A na forum jest duża gama tematów o tym, wystarczy poszukać
honcio Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Opublikowano 1 Lutego 2016 Wiem ze jest duża gama ale wszędzie wypowiadają sie ludzie o rózniego rodzaju preparatach a nie podają konkretnej marki konkretnego sklepu dlatego założyłem nowy byście od początku do konca mogli mnie poprowadzić ł
Exmi Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zależy ile chcesz pieniędzy przeznaczyć na taką odnowę.
Awra Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 wejdź sobie na forum kosmetykaaut.pl, tam masz zestawy podzielone w przedziałach cenowych, konkretne produkty i ich nazwy.
honcio Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Opublikowano 1 Lutego 2016 O dzieki tojest konktet odpowiedz !!!
Rekomendowane odpowiedzi