Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Problem z radiem w B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam w B7 oryginalne radio (kaseciak) i ani nie włącza się po kluczyku ani nie wyłącza się, i w dodatku na komputerze między licznikami nie pokazuje wybranej stacji... W b6 to wszystko chodzi jak należy... Co jest nie tak? Sprawdzałem kostkę, wydaje się być ok ..

Opublikowano

Witam, posiadam w B7 oryginalne radio (kaseciak) i ani nie włącza się po kluczyku ani nie wyłącza się, i w dodatku na komputerze między licznikami nie pokazuje wybranej stacji... W b6 to wszystko chodzi jak należy... Co jest nie tak? Sprawdzałem kostkę, wydaje się być ok ..

W B7 nie masz już przypadkiem instalacji nowej pod radio i przejściówką zredukowane na zwykłe ISO? Może w przejściówce coś pomieszane lub są też przejsciówki bez CAN i dlatego nie pokazuje nic na liczniku

Opublikowano
  • Autor

W B7 nie masz już przypadkiem instalacji nowej pod radio i przejściówką zredukowane na zwykłe ISO? Może w przejściówce coś pomieszane lub są też przejsciówki bez CAN i dlatego nie pokazuje nic na liczniku

O ile się nie mylę, to wypinałem kostkę i tam była sama kostka do radia beż przejściówek. Może właśnie przejściówki brakuje?

Opublikowano
  • Autor

daj scan z auta , pasuje sprawdzic jakie sa błedy

Sprawdzałem, nie ma żadnych błędów właśnie...

?

Opublikowano

Daj zdjęcie kostek instalacji.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

musi być na 100% brak komunikacji po can

tzn co mam zrobic?

pomoże ktoś z tym problemem?

Opublikowano

A zasilanie masz na kostkach,

Opublikowano
  • Autor

A zasilanie masz na kostkach,

Wszystko jest tak jak powinno raczej. Ale tak jak mówię, ani nie reaguje po kluczyku ani nie wyświetla na kompie stacji...