damian92x Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Jak w temacie, Panowie ma ktoś z Was coś takiego? Jak to się sprawdza? Który z nich będzie współpracować z moją A4? Mam VCDS, ale chciałbym jeszcze mieć coś takiego żeby sobie w tel sprawdzić w Audi czy moim drugim aucie - Renault. Znalazłem taki, ale w opisie aukcji jest info, że audi po 2005 roku.. http://allegro.pl/interfejs-obd2-scan-bluetooth-elm327-v2-1-nowy2015-i5657178119.html Edytowane 9 Lutego 2016 przez damian92x
brateq Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Bez zagłębiania się w szczegóły. VCDS-a z tego mieć nie będziesz, do podstawowego odczytu błędów i ich kasowania powinno działać ( choć to też nie zawsze 100% bo dużo zależy od samej apki ), kontakt tylko do ECU silnika. Darmowe apki nie oferują zbyt dużo, a te które coś potrafią zazwyczaj mają dedykowany interfejs. To w skrócie bo nie wiem do czego chcesz go używać.
lukaszooo Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 Dziadostwo i nic wiecej. Jak chcesz skanowac auta powyzej 2004r to musisz miec kabel CAN. Cena oryginalnego ok 2000zl, zakazane klony po 190zl.
Rekomendowane odpowiedzi