pilKOZAK Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 Witam! Panowie czy jest możliwość zmiany długości czasu świecenia oświetlenia np. podświetlenie bagażnika, lampka w klapie? Robiąc coś po około 4' wszystko gaśnie i strasznie mnie to irytuje. Może jest jakaś możliwość przy pomocy VAG-a... albo inny sposób.
Jakub_electronic Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Witam! Panowie czy jest możliwość zmiany długości czasu świecenia oświetlenia np. podświetlenie bagażnika, lampka w klapie? Robiąc coś po około 4' wszystko gaśnie i strasznie mnie to irytuje. Może jest jakaś możliwość przy pomocy VAG-a... albo inny sposób. wydaje mi się, że nie zmienisz tego programowo. a nie masz słabego akumulatora? to chyba jest zależne od napięcia jaki jest na akumulatorze.
mateo027 Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Nie zmieni się tego programowo. Lampki gasną aby nie rozładować akumulatora oraz aby wyłączyć dany kanał przy np. awarii czujnika. Sposobem jest zamknięcie i ponowne otwarcie któryś z drwi.
Rekomendowane odpowiedzi