Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Naprawa wtryskiwaczy (Gładysek Bosch Service-Krakow)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do napraw pomp i wtryskiwaczy polecam Bosch-Śmietana. Kliknij w google i wyskoczy Ci adres.

Jeszcze ani raz nie słyszałem aby ktokolwiek coś takiego naprawiał u Gładyska...

Opublikowano

Trzeniu ale ten Smietana to jest kolo Mikolowa.A mozecie kogos polecic z Krakowa ?

Opublikowano

kolega z klubu o nicku mega 13, lub mega13, coś ma do czynienia z pompami o ile sie nie myle. Zagadaj do niego :wink4:[br]Dopisany: 21 Listopad 2008, 21:10_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/mega13-u2177.html

Opublikowano

a cos jeszcze moze w krakowie bo to wszystko sa okolice :)

Opublikowano

Kolego... w Krakowie są sami partacze jeśli chodzi o jakiekolwiek naprawy lub diagnozy samochodów Audi... Łącznie z ASO...

Ja diagnozuje i naprawiam samochód 100km od Krk i mam pewność że będzie tak jak ma być , oczywiście nie mówię tu o naprawach eksploatacyjnych typu "wymiana klocków" [br]Dopisany: 22 Listopad 2008, 11:50_________________________________________________osobiście nie odważę Ci się polecić ani jedego warsztatu do tego co potrzebujesz...

Opublikowano

Kolego... w Krakowie są sami partacze jeśli chodzi o jakiekolwiek naprawy lub diagnozy samochodów Audi... Łącznie z ASO...

W ASO zazwyczaj sa partacze nie tylko jeli chodzi o audi ale takze o inne marki.

Jesli cochodzi o PD to zanajomy chec tylko sprawdzic i ew przeczyscic wiec stad moje pytanie , wiec z tego co widze pozostaje Smietana :wink4:?

Opublikowano

Ja diagnozuje i naprawiam samochód 100km od Krk i mam pewność że będzie tak jak ma być , oczywiście nie mówię tu o naprawach eksploatacyjnych typu "wymiana klocków"

ja jestem z Gdyni,a serwisuję auto tam gdzie Trzeniu :gwizdanie:

także ten Mikołów to nie tak daleko Turdzi :cool1:,posłuchaj Trzenia i wal do Śmietany :good:

PS.ja kiedyś Trzenia posłuchałem i jestem mega zadowolony :kox:,chłop dobrze radzi :rolleyes: