Romeck Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 Poprzedniemu właścicielowi chyba sie coś słodkiego wylało na panel do tego troche kurzu i panel załatwiony.. przyciski działają ale tak słabo i powoli odbijaja jakby wszystko bylo tam zaklejone... zdarza sie nawet ze nie odbije wtedy musze kilka razy puknac... znacie jakis srodek w czym mozna go wykapac żeby z elektronika nic sie nie stalo? Jest w ogole na to jakis srodek? Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
pyra111 Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 Niestety w niczym nie wykąpiesz, trzeba bedzie rozebrać i wszystko oczyścić i złożyć
Romeck Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Opublikowano 24 Lutego 2016 A idzie go w miare łatwo rozebrać czy trzeba rozkręcać na części pierwsze? Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka A idzie go w miare łatwo rozebrać czy trzeba rozkręcać na części pierwsze? Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka Już znalazłem pomocne materiały. Dzięki za pomoc ☺Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
rune Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Tylko uzyj odpowiedniego preaparatu do elektroniki w razie jezeli zalalo sie dosyc mocno. Dobrze wyczysci i odtlusci a jak odrobinke wybarwi niby plastik to kosmetyk do plastiku juz to zamaskuje.
Rekomendowane odpowiedzi