lunio666 Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) SotoM Jak bede mial troche czasu to sprawdze, ale z tego co widze wartosc w grupie 4 kolumnie 3 odpowiada za czas otwarcia wtyskiwacza tak wiec niewiem czy ma to cos do zlego odpalania.. Jeszcze wezme rozbiore stary rozrusznik i go zregeneruje tak wiec jak bede wymienial dwumas to go wsadze z powrotem. Edytowane 20 Marca 2016 przez lunio666
MarekMiskiewicz Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) Witam! Też posiadam silnik BLB i miałem ten sam problem, ale mam to szczęście że mam znajomego co pracuje w serwisie. Przyprowadziłem do niego auto wgrał mi nowe oprogramowanie i teraz odpala idealnie. Może złe oprogramowanie zostało wgrane ?? Albo zobacz czujnik położenia wału bo lubiły się pierdzielić właśnie tak że komputer nie pokazywał błędu a czujnik po nagrzaniu przekłamywał Edytowane 20 Marca 2016 przez MarekMiskiewicz
lunio666 Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Opublikowano 20 Marca 2016 Otoz mam plyte Audi Flash z 2014 roku ale do mojego sterownika niema zadnej akutalizacji, zreszta i tak mam zrobionego HOT FIXa... Czujniki byly juz wymienione.
MarekMiskiewicz Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 a czujnik był sprawdzany położenia wału,a to nie chodzi żeby wgrać aktualizację tylko zmienić mu oprogramowanie
lunio666 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2016 Witam po dlugiej nie obecnosci, Udalo mi sie rozwiazac swoj problem, Otoz byl to rozrusznik ktory byl wymieniony na drugi ale jak widac nie oplaca sie kupowac uzywki. Po wymianie szczotko-trzymacza (55zl), spolerowanie gdzie szczotki sie stykaja, wyczyszczeniu i nasmarowaniu rozrusznika problem znikna !!!!!!!! Zadna modifikacja mapy startowych nie daje takiego efektu jak nowe szczotki, rozrusznik ma takiego kopa ze jeszcze po puszczeniu kluczyka slychac jak sie kreci okolo 0.5-1sek. Filmki ktory pomoze zregenerowac rozrusznik Dzieki wszystkim za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi