Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

BLB Problem z odpaleniem jak goracy INNY jak wszystkie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

SotoM

Jak bede mial troche czasu to sprawdze, ale z tego co widze wartosc w grupie 4 kolumnie 3 odpowiada za czas otwarcia wtyskiwacza tak wiec niewiem czy ma to cos do zlego odpalania.. Jeszcze wezme rozbiore stary rozrusznik i go zregeneruje tak wiec jak bede wymienial dwumas to go wsadze z powrotem.

Edytowane przez lunio666

Opublikowano

Witam!
Też posiadam silnik BLB i miałem ten sam problem, ale mam to szczęście że mam znajomego co pracuje w serwisie. Przyprowadziłem do niego auto wgrał mi nowe oprogramowanie i teraz odpala idealnie. Może złe oprogramowanie zostało wgrane ?? Albo zobacz czujnik położenia wału bo lubiły się pierdzielić właśnie tak że komputer nie pokazywał błędu a czujnik po nagrzaniu przekłamywał

Edytowane przez MarekMiskiewicz

Opublikowano
  • Autor

Otoz mam plyte Audi Flash z 2014 roku ale do mojego sterownika niema zadnej akutalizacji, zreszta i tak mam zrobionego HOT FIXa... Czujniki byly juz wymienione.

Opublikowano

a czujnik był sprawdzany położenia wału,a to nie chodzi żeby wgrać aktualizację tylko zmienić mu oprogramowanie

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Witam po dlugiej nie obecnosci,

Udalo mi sie rozwiazac swoj problem, Otoz byl to rozrusznik ktory byl wymieniony na drugi ale jak widac nie oplaca sie kupowac uzywki.

Po wymianie szczotko-trzymacza (55zl), spolerowanie gdzie szczotki sie stykaja, wyczyszczeniu i nasmarowaniu rozrusznika problem znikna !!!!!!!!

Zadna modifikacja mapy startowych nie daje takiego efektu jak nowe szczotki, rozrusznik ma takiego kopa ze jeszcze po puszczeniu kluczyka slychac jak sie kreci okolo 0.5-1sek.

Filmki ktory pomoze zregenerowac rozrusznik

Dzieki wszystkim za pomoc