GregoryFx Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 (edytowane) Witam, początkowy problem polegał na braku podświetlania - jednak wbrew co czytałem to moje radio po wyjęciu kluczyka wyłączało się, oraz samoczynnie również nie przestawało działać. Wyjąłem radio, gdy odłączyłem kostkę zasilająca, a za chwilę włożyłem z powrotem, radio się nie uruchamia. Rozumiem że trzeba wprowadzić kod, jednak radio jest martwe. Nic się nie wyświetla na ekranie. Co się mogło stać, jak raptem 1 minutę temu działa a za chwilę przestaje po ponownym podłączeniu? Wszystkie przewody na miejscu i prąd z nich dochodzi. p.s Mam jeszcze pytanie gdyby radio Concert II nie było oryginalnie montowane, to jakie by były objawy? U mnie było następująco: Brak podświetlenia przycisków i wyświetlacza - jedynie tego brakowało Natomiast radio wyłączało się po wyjęciu kluczyka, grało cały czas bez wyłączania, wyświetlał RDS koło zegarów. Gdy jednak szukam najczęściej znajduje takie objawy: Nie działają tylne głośniki (siedzą - rozbierałem drzwi)Brak podświetlenia Co godzinę się wyłącza Jak by ktoś mógłby mi pomoc, będę wdzięczny. Pozdrawiam i dziękuję. Edytowane 27 Lutego 2016 przez GregoryFx
GregoryFx Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Opublikowano 27 Lutego 2016 (edytowane) Tak, oczywiście jest sprawny. Napięcie w kostce zasilającej jest. Edytowane 27 Lutego 2016 przez GregoryFx
GregoryFx Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Opublikowano 27 Lutego 2016 Tak, przylega połączenie wydaję dobre. Na wszelki wypadek zdjąłem górną pokrywę radia, wymontowałem cd sprawdziłem połączenie, jest ok. Naprawdę dziwna historia.
Rekomendowane odpowiedzi