rodzyn889 Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Miał być dla mnie jako Daily ale żonie się tak spodobał że jeździ nim miało być kolejne quattro ale nie było co kupić, chciało by się GOLFA 6 GTD, ale ce na 2x tyle. Jak grom z jasnego nieba wpadł pomysł co by kupić se leona, no i szukałem całą sobote, bardzo chciałem biały ale cóż budżet był 26 tysi i znalazłem nie daleko i kupiłem, niestety nie da się chyba kupić auta idealnego, ale ma fajny wypas w środku, znany na forum Leona : 2.0 TDI 170km BMN, po modzie na 205 km Bi-Xenon Grzane stołki Zawias seria + springi Apex -30mm Aux i Usb pod siedzeniem pasażera. Bluetooth Duży fis + sterowanie w kierownicy Dwiu strefowa klima itd... Na start serwis: Kpl filtrów + oliwa Rozrząd + osprzęt (niestety pompa wody mie wytrzymała cieknie Płyn hamulcowy + kontrola i ustawienie geometrii. Wymiana plastikowych osłon spodu (wszystkie uszkodzoene) Wymiana tłumika tył - niestety korozja go dopadła i wgnicony Uszczelnienie turbo - cieknie strona zimna Wrzucamy interlagos 18" z mojego passata b6 bo on narazie stoi na 17" Mody które już się realizują: Wyrzucenie do piekła tych felg 16" ) RCD510 Oklejenie środka w czarny połysk (piano black) Gwint AP Wszystkie tuleje wymieniamy na poliuretan Felgi 18" 3sdm 001 jeśli będzie hajs I po modach startowych : zacytuję z Lc.pl Interlagos z CC już na pokłądzie, opona 235/40/18 niestety ociera z przodi na zawiasie -30mm :/ NO I RCD PO 4 GODZINACH WSZYSTKO HULA jeszcze media in muszę ogarnąć bo go nie widzi, odnośnie teleofonu nie przepiąłem pinów bo nie doszedłem o które chodzi i nie podbiera mi książki do RCD, wycisza rozmowy podczas połączenia, pokazuje tele widoczny ale ksiazka nie działa. Carbonowa folia w połowie już usunięta, reszty mi się już nie chce , po weekendzie oklejamy PIANINO BLACK Hue hue Nowe koło spalanie spadło w trasie na 6,8 prędkość tempomat 140. Jest i lotka
Rekomendowane odpowiedzi