kamulator Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Witam, Posiadam felgi 20" o parametrach e9j x20h2 et60 io do tego dystanse przód 30mm a tył 35mm i jest idealnie. Chce zmienić felgi na ten sam rozmiar ale nie mam zupełnie pojęcia jak dobiera się felgi po parametrach a nie chce żeby wystawały. Oczywiście dystanse mogę dodatkowo kupić ale najlepiej żeby dobrac tak aby pasowały bez nich. Z jakim et i szerokością najlepiej kupić by zgrać parametry felg z tymi co mam. Czy np et45 9j będą dobre? czy przy takim et trzeba bedzie zastosowac jeszcze dodatrkowy dystans?
skotmen Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) Na przodzie masz et 60 po założeniu dystansu masz et 30 Na tyle masz et 60 plus dystans 35 czyli masz et 25 Szukaj z et 30 a na tył kupisz sobie dystanse 5 mm Te z et 45 będą pasowały kupisz sobie dystanse 15i20mm Edytowane 31 Marca 2016 przez skotmen
kamulator Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Opublikowano 31 Marca 2016 Tak właśnie myślałem. Dzięki wielkie za odpowiedź.
Rekomendowane odpowiedzi