mario199445 Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Witam kupilem boczki skorzane do a4 b5 avant. I mam pytanie jak podmienic ten sam welur co jest w drzwiach na skore? Nie chodzi mi o wymiane calych boczkow tylko tego elementu welurowego na skorzany. Pozdrawiam )
sebidi Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) Ściągasz boczek lutownica w łape i jedziesz po zdemontowaniu boczka i usunieciu pianki ujrzysz punkty na których się trzyma ta wnęka możesz te bolce ściąć a następnie nowy wkład wlutowac w tych samych punktach Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Edytowane 31 Marca 2016 przez sebidi
mario199445 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ściągasz boczek lutownica w łape i jedziesz po zdemontowaniu boczka i usunieciu pianki ujrzysz punkty na których się trzyma ta wnęka możesz te bolce ściąć a następnie nowy wkład wlutowac w tych samych punktach Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka ooo! Dzieki bardzo za cenne info! )
grippen Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) ja też teraz wymieniałem na skóre czarną troszke przerąbane przykleić ale dasz rade ja dawałem później na kleju na gorąco i póżniej pociągnąłem k+D dla pewności zeby nie puscilo przed po troszkę przeczyścić maskownice wymienić i git Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez grippen
Rekomendowane odpowiedzi