Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] Dziwnie działające nawiewy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiatm! mam A4 bez klimy, ale mysle ze to dobry dziel na moje pytanie;) otoz nawiew dziala mi dziwnie, tz. stopnie 1,2,3 nie roznia sie prawie niczym i "wieja bardzo lekko" natomiast jak przekrece pokretlo na poziom 4 to wtedy zaczynaja sie wiry robic;) ogolnie zauwazylem ze na max poziomie nie dziala nawiew wydajnie, tak jakby chodzil w okolo 70-80% tego co mzoe normalnie. do tego mam dziwne odczycia przy ogrzewaniu, jak biore na max to wieje niezbyt cieplym powietrzem (oczywiscie nie jest to zimne powietrze;) ). jaka moze byc przyczyna i jak ja usunac?

Opublikowano

jeśli chodzi o siłę nadmuchu to wygląda to na potencjometr, że nie reaguje na zmianę położenia i tylko chwyta na poziomie 4 co do ogrzewania to :mysli: może cięgno klapy za mało ją otwiera i dostaje trochę ciepłego powietrza i trochę zimnego albo nagrzewnica do czyszczenia :wink4:

Opublikowano

u mnie też tak wieje jakby chciało a nie mogło, niby zmianę stopi nawiewu czuć. ale na trojce wieje jak w moim wcześniejszym audi na 1. co to może być?? ledwo czuć pod ręką i to czy wieje na szybę czy na nogi nie robi różnicy.

Opublikowano
  • Autor

no dokladnie to samo co u mnie;) czyli wychodzi na to ze trzeba bedzie sprawdzic elementy o ktorych mowi .Pablo.

Opublikowano

może cięgno klapy za mało ją otwiera i dostaje trochę ciepłego powietrza i trochę zimnego albo nagrzewnica do czyszczenia

zabierz sie za to ciegno :wink4: kolezka mial podobny przypadek tak jak Ty i wrzystko wrociło do porzadku po naprawie ciegna...nie powiem Ci jak to dokladnie zrobic bo niestety nie prerabiałem tego tematu :confused4: nagrzewnice tez warto by przeczyscic :good: