slepy Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 masz jeszcze tą folię na stanie, bo stykło by tą popielniczke zrobić jeszcze raz, chyba ze zrobiłeś to specjalnie
reikeb Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 Popielniczke zrobiłem tak specjalnie zeby było takie przejście niby z dolu na góre :gwizdanie: normalnie nie rzuca sie tak w oczy bo popielniczka jest na samym dole to od góry prawie jej nie widac
slepy Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Jak ci się podoba to jest luz , ale mnie by to wkurwiało , nawte dośc fajnie to na tych fotkach wyszło
reikeb Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 Hehee miało sie wyróżniać że tam jest popiołka i sie otwiera bo takto wygladało by jak jednolita całość
slepy Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Hehee miało sie wyróżniać że tam jest popiołka i sie otwiera bo takto wygladało by jak jednolita całość
maarkus Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Jak dla mnie to z recznym to juz za duzo ,juz lepiej lewarek w skorke ubrac i ladna nic dac...ale jak Ci sie podoba to
reikeb Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 Niunia z dniem 9III2011 została sprzedana ;( Teraz czas zacząć szukać B6 z dieselku i realizować dalsze plany z car audio Ciekawe czy nabywca się odezwie w temacie i będzie kontynuował wątek Obecnie zmienilem na to http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=202459.0
Rekomendowane odpowiedzi