Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ANA] Moje audi a4 b5 1.6 Sprzedane - aktualnie B6 1.9TDI AVF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Ogulnie brak jakiś modrenizacji mechanicznych i optycznych ale troszeczke sie pozmieniało i pozmienia u mnie w CA a mianowicie przybyła nowa zabaweczka :D

img2724y.jpg

Troche niewyraźne:

img2725.jpg

img2728f.jpg

Zaprojektowałem se też nową skrzynie pod subwoofer, szczerze mówiąc teraz gra o niebo lepiej, ciekawe jak zagra pod Orionkiem :D Tu jak ktoś zainteresowany mini fotostory z powstawania skrzyneczki :

http://strefacaraudio.pl/forum/topics13/jbl-power-p1222-12-vt539,30.htm

Zdięcie jak prezentuje sie skrzyneczka z BR szczelinowym :

img2672m.jpg

W niedługim czasie jak będą fundusze planuje zmienić subwoofer na mocniejszy, który będzie robił większe zamieszanie ( tak 500-700w rms prze 4Ohm tylko sam jeszcze nie wiem co ), gdyż chce wystartować w zawodach dB drag racing lub bass race w tym roku dla zabawy :) zobaczymy co z tego wyjdzie 8-)

Niedzelan nuda i powstało takie oo :D

Będe napewno umieszczał foty postępów jak kogoś interesuje :D

Pozdro

Opublikowano

NO BASS NO FUN :good:

Opublikowano

witam

powiedz mi kolego czy na tym ficie 1/2 sa podawane jakies informacje typu srednie spalanie ,temperatura i inne rzeczy co na duzym fise,bo mam mozliwosc od kumpa za niewielka kase wyrwac taki sam licznik.

Opublikowano

ladna furka w dodatku znajomy silniczek :decayed: 1,6 :kox: CA miażdży :slina::kox:

Opublikowano
  • Autor

Silnik to porażka w tym autku ale puki co sie toczy, w przyszlym roku planuje kupic b6 1.9 :D

Na tym pół fisie jest temperaturka i wszelkie kontrolki ostrzegawcze ;)

Opublikowano

Silnik to porażka w tym autku ale puki co sie toczy, w przyszlym roku planuje kupic b6 1.9 :D

Na tym pół fisie jest temperaturka i wszelkie kontrolki ostrzegawcze ;)

B6 1,9 od wujka mustiego :decayed:

jednak spalanie w drodze do władka dało Ci do myślenia :evil:

Opublikowano
  • Autor

Ogólnie jeździłem kilkoma dieselkami i mi sie spodobało a nie tylko twoim :P jeszcze oprócz a4 mam kilku faworytow wiec zobaczymy co będzie ale na pewno tdi i virusik ;):evil:

Opublikowano

Ogólnie jeździłem kilkoma dieselkami i mi sie spodobało a nie tylko twoim :P jeszcze oprócz a4 mam kilku faworytow wiec zobaczymy co będzie ale na pewno tdi i virusik ;):evil:

Na pewno to pojedziemy po nowy nabytek :kox: szykuj grubą flotę :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Spokojnie będą PLN-y bedzie i furka :D narazie jeszcze moja niunia troszeczke pojeżdzę :evil:

Opublikowano

Ładne autko, widać że zadbane. Mody na plus, i chęci jak widzę też nie brakuje :cool1:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Kilka nowych fotek po lekkim pucowaniu autka :D

img3819.jpg

img3821a.jpg

Opublikowano
  • Autor

A dziękuje dziękuje starałem sie :)

Narazie nie inwestuje bo i tak na poczatku przyszłego roku mam zamiar zmienić na coś nowszego wiec odkładam :cool1:

Opublikowano
  • Autor

No więc właśnie :decayed: puki co inwestycji brak, ma wyglądać bo jeździć to wiadomo ciężko mu to idzie :D

Następne bedzie pewnie b6 tdi to juz troszeczke będzie można sie pobawić :hi:

Opublikowano

ale wypucowane :kox:

Opublikowano

Czyli przednich lamp Dayline black nie będzie :decayed:

Uff :cool1:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

No nie będzie :decayed: te mi sie bardziej podobają, przynajmiej nie ma monotoni że wszystko jest na czarno :chytry:

Dziś doszedł mały modzik tak dla zabicia czasu i żeby te porysowane elementy troche lepiej wyglądały :cool1:

img3861l.jpg

img3864d.jpg

img3865i.jpg

Całkiem fajnie wyszło i nawet mi się podoba, teraz zastanawiam sie czy jutro nie okleić panelu gdzie jest radio i klima bo troche folii mi zostało, jak myślicie będzie to jakoś wyglądało? :gwizdanie:

Opublikowano

Myślę, że oklejanie paneli to już przesada.

Wyszło bardzo fajnie :good:

Sam bym chętnie coś takiego zrobił ale w przedliftach ten plastik jest troszkę inny i nie wiem czy będzie wizualnie pasować.

Ile poszło Ci tego "carbonu" ?

Opublikowano
  • Autor

Kupiłem pasek 60x25cm i poszło mi troche wiecej niż połowa, tak ze akurat jeszcze na ten panel by starczyło :gwizdanie:

Może z nudów okleje i zobacze jak to wyjdzie, wrzuce foto a jak będzie lipa to odkleje bo ta foli ładnie schodzi ;)

Ale czekam na dalsze opinie, może ktoś oklejał całość... bo szkoda aby ten kawałeczek sie walał, musze gdzies go wykorzystać :) jeszcze rączke od ręcznego jutro bede oklejał bo jest w takim stanie jak ten panel od lewarka :disgust:

Dziś jednak z nudów postanowiłem okleić całą konsole środkową bo byłem ciekaw jak to będzie wyglądać i szczerze mówiąc jak dla mnie wyszło ok, mi się podoba :)

img3869sm.jpg

img3873re.jpg

img3878b.jpg

Opublikowano

szkoda ze na popielniczce daleś splot w drugą stronę, gdyby nie to wyglądało by to przyzwoicie, a tak jest mala lipa :gwizdanie:

Opublikowano

dowieś jeszcze ze 3 zapachy i 5 naklejek.. :wallbash:

a carbon :D całkiem fajnie wygląda, tylko właśnie szkoda, że popiołka w drugą stronę..