Toskańczyk Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Przedstawiam wam efekt zamontowania do A4 B5 kierownicy S- line z B6, gałki zmiany biegów z S3 8l, i obszycia ręcznego "Ala" S4 B5 w pikowanej skórze i z czerwoną nicią do tego mieszek w pikowanej skórze i też z czerwoną nicią Uwagi: 1. Kierownica dopiero czeka na obszycie i czerwoną nić 2. Oryginalny mieszek jest za duży do gałki z S3
MasterCX Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 fajnie wyglada u kogo obszywałeś bo tez bym był zainteresowany??
Toskańczyk Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Kierownicę już kupiłem w pikowanej skórze, Gałka S3 jest Ori nowa a ręczny i mieszek był szyty przez kolegę biggman z forum Na żywo wszystko wygląda 100 razy lepiej Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez Toskańczyk
Fenrir Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 (edytowane) Kiera jak kiera, mi się już znudziły trójramienne, swoją S4 zmieniłem na A8 D3. Ale mieszek i gałka wyglądają całkiem fajnie. Jaki koszt mieszka? Edytowane 21 Kwietnia 2016 przez Fenrir
Toskańczyk Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2016 (edytowane) Mieszek to koszt 40 zł Ja jestem mega zadowolony, wcześniej miałem zwykłą gumowaną kierę, plastikowy wytarty ręczny i mieszek chyba z dermy Edytowane 21 Kwietnia 2016 przez Toskańczyk
Fenrir Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 No tak, przesiadka ze zwykłej kiery na trójramienną zawsze bardzo dużo zmienia.
ludi_a4 Opublikowano 13 Listopada 2017 Opublikowano 13 Listopada 2017 Kierownicę już kupiłem w pikowanej skórze, Gałka S3 jest Ori nowa a ręczny i mieszek był szyty przez kolegę biggman z forumNa żywo wszystko wygląda 100 razy lepiejJaki koszt obszycia ręcznego? Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka
Toskańczyk Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Opublikowano 13 Listopada 2017 3 godziny temu, ludi_a4 napisał: Jaki koszt obszycia ręcznego? Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka Ręczny był robiony "na specjalne zamówienie bo kolega tego nie robił do B5" i wyszło coś około 200 zł ale ogólnie powiedział, że raczej nie będzie się tym standardowo zajmował. W porównaniu do B6 idzie dużo więcej materiału ale według mnie wyglądało to grubo
Rekomendowane odpowiedzi