Klein Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Witam! Panowie szukam pomocy! W mojej okolicy jest nie możliwe dostać wydech oryginalny do eski, szukam oryginalnego wydechu ponieważ mam pusta rurę wrzucona bez zadnego tłumika i doprowadza mnie juz do szału! Jest możliwość wsadzenia wydechu z a4 b5 2.8? Prosze o pomoc
qba_lle Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Podloga jest taka sama woec tylna część od srodkowego powinna pasować. Tyle ze moim zdaniem jest to poroniony pomysł wsadzac wydech z n/a do biturbo, poszukaj na olx z przesylka wydech rs4 b5 masz wieksze srednice samych tlumikow przez co mozesz wygenerować wieksze przepływy. Ja mam u siebie wywalone katy i prekaty i dwa tlumiki z rs4 srodkowy i końcowy. Jest mega cicho gdy jezdze normalnie, w srodku jak seria. Dopiero pod butem zaczyna byc slychac v6ke i syk spalin pedzonych z dwoch turbin.
Klein Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Opublikowano 5 Maja 2016 Niestety nie mam mozliwosci zapodania części z polski, a tutaj o części do rsa to naprawde jest cieżko.
qba_lle Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Dopiero zauważyłem, że siedzisz w USA hmm to może jakiś aftermarketowy dedykowany do S4 B5 w stanach dostępność gratów do S4 B5 powinna być przeogromna, tylko musisz szukać na forach typu Audizine
Klein Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Opublikowano 18 Maja 2016 Juz zakupiłem na chicagowskim forum s4 b5 wydech oryginalny za 50 baków [emoji51] teraz tylko czekam na łącznik elastyczny i pasuje ogarnąć [emoji123]
Rekomendowane odpowiedzi