niuniek222 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witam Mam pewien problem otuz jak auto jest w stanie spoczynku zauwazylem ze jest pobor pradu. Sprawdzilem co moze byc przyczyna i okazalo sie ze t oradio pobiera prad, czy ktos mi moze powiedziec co moze byc nie tak z radiem? Zaznaczam, ze radio jest sprawne nic sie z nim nie dzieje zlego ale mimo wszystko skad ten pobor pradu i to jak powiedzial elektryk ze tak nie powinno byc. W mojej audicy posiadam radio Audi Concert ze zmieniarka 6 CD + odtwarzacz na kasety. Jak ktos wie w czym problem bardzo prosze o odpowiedz. Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ynterprajs Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 panel kolego wyciagaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuniek222 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Radio jest fabryczne i nie ma zadnego panelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YATES Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Podtrzymanie pamięci zawsze zużywa troszkę prądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom450 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Bywa ze radio pobiera za duzo i bateria pada po kilku dniach postoju.Robilem jako elektromechanik i wiem ze albo pomoze Ci elektronik naprawiajac radio jezeli to mozliwe albo wstaw inne.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi