Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1Z] Pin do kostki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy Pilne A4 1.9 TDI 95

1. potrzebuje numery pinu z etki co wchodzi w kostkę tą taką długą od komputera ten co jest w podszybiu bo chce podpiąć tempomat i nigdzie nie mogę z najść ona jest podobna do pinu w kostce ISO od radia tylko przy tym komputerze jest trochę mniejsza pomóżcie

2. piny do bezpieczników mini jaki ma numer

z góry dziękuję

Pozdrawiam

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Do kompa nietrzeba pinow bo tam siedza juz kable z pinami trzeab tylko dolutowac dodatkowe przewody!!

Opublikowano

A czy ktoś wie, jaki numer ma wtyczka do gniazda na zdjęciu? Jest to przy przełączniku wycieraczek. W to miejsce podłącza się kable sterujące FIS-a. Przełącznik z 95r bo po 98 to gniazdo jest zmienione na pionowe.

wtyczkac.jpg

Opublikowano

A czy ktoś wie, jaki numer ma wtyczka do gniazda na zdjęciu? Jest to przy przełączniku wycieraczek. W to miejsce podłącza się kable sterujące FIS-a. Przełącznik z 95r bo po 98 to gniazdo jest zmienione na pionowe.

wtyczkac.jpg

Ja wiem ;p

443 971 635[br]Dopisany: 27 Marzec 2009, 21:13_________________________________________________Kostka jest taka sama jak do tempomatu!!!!!!!

Opublikowano

Do kompa nietrzeba pinow bo tam siedza juz kable z pinami trzeab tylko dolutowac dodatkowe przewody!!

Może u ciebie były a u mnie w kostce ECU są puste miejsca i trzeba tam kable wpiąć z manetki bo inaczej to nie da rady

Opublikowano

Może u ciebie były a u mnie w kostce ECU są puste miejsca i trzeba tam kable wpiąć z manetki bo inaczej to nie da rady

:shocked: u mnie tez byly

Opublikowano

a u mnie wygląda takczyli jest tam puste miejsce tam jest napisane jak wygląda u dropsone powinien być w tym miejscu kabelek który idzie do manetki tak czy coś źle pisze czyli muszę włożyć w to puste miejsce kabelek od manetki

piny.jpg[br]Dopisany: 29 Marzec 2009, 15:47_________________________________________________teraz pytanie do wszystkich bo nie będe zakładał tematu od nowa jaki jest numer w etce tych konektorków chodzi mi o to co na zdjęciu poniżej przykładowe jak to ma wyglądać tylko na pewno nie pasują z kostki iso od głośników bo sprawdzałem są trochę duże i nie chcą wejść w kostkę do ecu więc muszą być mniejsze i jaki mają numer

97337484.jpg

Mam jeszcze pytanie o numer kostki który wkłada się do silniczka elektrycznego szyby tam jest chyba 6 albo 8 pinów

Opublikowano

443 971 635

Dzięki, jak nie będzie bardzo droga w ASO to sobie taką sprawie :>