Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

nawigacja a4(mała)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tylko w co zainwestowałem?? bo w navi to musiałem coś mieć więc albo radio za 2000 lub navi + dvd i też za 2000zł a antyradar wyrwałem z megane bo dałem je żonie poza tym zwracam do serii w jeden dzień np. przed sprzedaża no chyba że ktoś zechce coś dopłacić , ale to się okaże na przyszła wiosnę

Opublikowano

w osprzet ogolem w twoim audiku zainwestowales sporo kasy i czasu.... jesli chodzi o navi w A6 z 2003r. chcialem zeby mnie poprowadzil do domu bo zkumplem jechalem z katowic i kazal mi sie zatrzymac ok. 15-20m od domu ale coz droge dobrrze pokazal :)

Opublikowano

Jak nie zrobią wkońcu mapy PL do DVD to pojade do Ingolstadt i ich za*****bie bo już coraz bardziej wq... jestem

Opublikowano
może na poczatke ktos mi powie dlaczego nie ma powiadomienia mailem o odpowiedziach i to nie tylko w tym watku??

A zaznaczyłeś sobie tą opcje w swoim profilu ?? :wink:

W Profilu , w dziale Preferencje , 5 linijka od góry :grin:

Opublikowano

Hugo - zaznaczyłem ale teraz dopiero , co do płyty navi na Polskę w wersii DVD to watpię czy tak szybko powstnie

[ Dodano: 2006-04-11, 18:13 ]

Wygląda świetnie! Napisz proszę czy montowałeś CAN EMULATOR i gdzie kupowałeś navi.Bo tak się zastanawiam właśnie......chcę zmienić radio na Concerta II ale będe musiał dokupić to urzadzonko które nie jest tanie coś ok 250zł + radio ok.600 wychodzi 850 a tu tak jak pisałeś za 1000 mam navi i CD w jednym.Czy może przy tej navi nie trzeba tego emulatora kupować?

Nie , nic nie montowłem,navi z allegro, a CD w navi nie ma jest tylko radio więc tu będziesz musiał podpiac zmieniarke lub kupić interfejs + dvd więc koszty podobne zalezy co kto woli - nic nie kupowałem zadnego emulatora po prostu oszukałem sygnał z ABSu oraz wstecznego podpinając tylko Gale od licznika jedyna wada jest to ze pozycja moja jest bardzo dokładna ale poruszam sie skokowo po mapie a nie płynnie wiec mi to nie przeszkadza , jadąc na Gdańsk z katowic dzięki navi i opsji ' korki' zaoszczedziłem sporo czasu mimo 20 km wiecej ale tak mnie prowadziła z ominięciem korka wiec duzy plus