Emil Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Witam, czy może ktoś z kolegów spotkał sie z wahaczami SACHS?bo mam właśnie wymieniać i mechani mi takie właśnie proponuje!mówi że to orginał i że są w miarę dobre! a co ciekawe/ważne mechanik jest strasznym fanatykiem marki audi (ja również ), zna całą historie!nie zmienia to faktu ze nigdzie nie moge zalesc nic na temat zawiehy tej firmy! Ma ktoś jakies sugestie?z gory dziekuje za pomoc!pozdrawiam wszystkich firumowiczow
domelq Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 O sprzęgle to słyszłem SACHS, ale o wahaczach nie. Ale to o niczym nie świadczy, w końcu nie jestem szpecem. Wiem, że jedne z lepszych wahaczy to LEMFORDER.
krzysiek23 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 sachs amory,sprzegla,dwumasy,oslony i oboje ale o wachaczach nie slyszalem,zdaje mi sie ze nie produkuja ich ale wszystko jest mozliwe ...moze mechanior pomylil nazwe?
ozi_wells Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 dokładnie o wahaczach sachs nie słyszałem a oryginał do audi to lamforder, raczej nie sachs.
TOM77 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Absolutnie Sachs nie produkował nigdy wahaczy do Audi, uważam, że mechanik miał raczej na myśli amortyzatory, bo te rzeczywiście były na pierwszy montaż. Co do wahaczy to wiadomo, iż najlepszy będzie Lemforder.
Rekomendowane odpowiedzi