Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Szukam zaczepu do "pleców" fotela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Po przeszukaniu forum i wójka Googla nie udało mi sie znaleść.

Szukam mocowania "plecków" fotela od kierowcy i pasażera. Jeśli ktoś widział, słyszał czy wie gdzie to kupić przoszę o kontakt. Pozdrawiam. :wink::D

Opublikowano

DamianoFCB najlepsza opcja bedzie zrobienie ich. Z tego co wiem jest dostepny w ASO zestaw naprawczy, ktory kosztuje 200-250zl taka cena byla jak sam chcialem naprawic :(. Pomoglem sobie dwoma stalowymi blaszkami i klejem dwuskladnikowym. Koszt 25zl kupilem tylko klej. Numer zestawu naprawczego 8E0898035. Poszukaj na aukcach za granica jest tego troche. Pytanie tylko jest Jak dlugo wytrzyma ten zestaw? Wolalem zrobic wlasny i jest dobrze. Pozdro

Opublikowano

DamianoFCB najlepsza opcja bedzie zrobienie ich. Z tego co wiem jest dostepny w ASO zestaw naprawczy, ktory kosztuje 200-250zl taka cena byla jak sam chcialem naprawic :(. Pomoglem sobie dwoma stalowymi blaszkami i klejem dwuskladnikowym. Koszt 25zl kupilem tylko klej. Numer zestawu naprawczego 8E0898035. Poszukaj na aukcach za granica jest tego troche. Pytanie tylko jest Jak dlugo wytrzyma ten zestaw? Wolalem zrobic wlasny i jest dobrze. Pozdro

OK. Bardzo dziękuję Ci za radę. Właśnie kupuje nowe plecki. Wyjdą mi dwie pieczenie na jednym ogniu. Dzięki i Pozdro!!!