Łukasz Wiewióra Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Jestem nowy na forum po przeczytaniu regulaminu postanowiłem coś napisać... AUDI A4B6 2004 R 1.9TDI 102 km 230tys przebiegu Audi w moim posiadaniu od pół roku.Odkupiłem ją od brata,(w rodzinie od 5lat) Naprawy robione na bieżąco,brak poważniejszych usterek. Po zakupie zrobiona polerka,zabezpieczenie lakieru oraz pranie tapicerki. WYPOSAŻENIE *4x elektryczne szyby *elektryczne podgrzewane lusterka *radio ori concert cd 1din *kolorowy fis+navi *podgrzewane fotele *climatronic dwie strefy *tempomat *ciemne szybki tył (niedługo przód) *aluski 17/225/45 i 50 KILKA FOTEK NOWE KOŁO 17"
Jacek92 Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 widać zadbana niech służy bez awaryjnie dodaj jeszcze zdjęcia jak wygląda w środku
Łukasz Wiewióra Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Opublikowano 26 Maja 2016 widać zadbana niech służy bez awaryjnie dodaj jeszcze zdjęcia jak wygląda w środku Niedługo dodam
Gac3k Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 Elegancka. Jak dla mnie srebrny najładniejszym kolorkiem. Powiedz kolego czy Ty też to widzisz ? Przód wyżej od tyłu? Ja też tak mam, chyba sprężyny wybite ??
Łukasz Wiewióra Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Opublikowano 28 Maja 2016 (edytowane) Elegancka. Jak dla mnie srebrny najładniejszym kolorkiem. Powiedz kolego czy Ty też to widzisz ? Przód wyżej od tyłu? Ja też tak mam, chyba sprężyny wybite ??[/quo no akurat zwróciłes moja uwagę na to. Jednak tym zajmę się później.. Moja fure dopadło coś gorszego dzisiaj było gradobicie i nie wygląda już tak ładnie Edytowane 28 Maja 2016 przez Łukasz Wiewióra
Łukasz Wiewióra Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Opublikowano 29 Maja 2016 Jutro coś wrzucę ciężko to na zdjęciu wychwycić.no i chwalić też nie ma czym
Rekomendowane odpowiedzi