Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wyłaczenie sondy lambda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie,może ktoś z Was potrafi ogarnąć ten ten temat lub zna kogoś kto może wyłączyć sondę lambdę.

:hi:

Temat do zamknięcia,sonda wyłączona za 300 pln. :hi:

Edytowane przez cube75

Opublikowano

No to ładnie. :D Za te kasę to kupiłbyś sobie fejs podesłałbym Ci plik i zostałoby Ci jeszcze ponad 100zł :D

Opublikowano
  • Autor

Czekałem na propozycję od wrzucenia postu i była cisza.Nie wiem czy bym sam sobie to ogarnął,auto było po programie z Niemiec i plik był zastrzeżony.Tak w ogóle na śląsku jak dzwoniłem po tunerach to ceny za tą przyjemność od 400-800 PLN.

Edytowane przez cube75

Opublikowano

Ja rozumie wiedza taka jest droga, ale ludzie nie wiedzą już ile brać :D

Opublikowano
  • Autor

Ja rozumie wiedza taka jest droga, ale ludzie nie wiedzą już ile brać :D

Zgadzam się z Tobą w 100% że wiedza jest warta ale tak jak napisałeś :wink:

Czy jest możliwe że sonda wyłączona programowo a wyskoczył błąd "16523-Oxygen (Lambda)Sensor B1 S2- Response too Slow P0139 - 004 - No Signal?Communication.

Opublikowano

Jesli tak sie dzieje to nie do konca ogarneli jak nalezy.

Opublikowano
  • Autor

Czyli czeka mnie ponowna wyprawa do nich,mam 3 letnią gwarancję na usunięcie.hmm ale co z tego jak nie mogą tego ogarnąć :facepalm:

Edytowane przez cube75

Opublikowano

Może wyłączyli tylko podstawowe bity i gdyby sonda była w aucie to by błędu nie było, a zapewne wyjąłeś ją??

Opublikowano
  • Autor

Nie wyjąłem,sonda była na początku podłączona do emulatora i tak zostało od założenia dp.W ogóle to po modyfikacji przyjechałem to po drodze zgasiłem auto i już nie odpaliłem.Zadzwoniłem,przyjechali i wgrywali na ulicy od nowa soft niby poprawiony bo wywaliło jakieś cheksumy.Cały czas powtarzali że plik jest zastrzeżony i ciężko go zmodyfikować :facepalm: i proponowali wrócić do serii i wtedy napewno usuną tylko że stracę obecnego moda.

Edytowane przez cube75

Opublikowano

To tym bardziej się nie przyłożyli.

Opublikowano

Nie wyjąłem,sonda była na początku podłączona do emulatora i tak zostało od założenia dp.W ogóle to po modyfikacji przyjechałem to po drodze zgasiłem auto i już nie odpaliłem.Zadzwoniłem,przyjechali i wgrywali na ulicy od nowa soft niby poprawiony bo wywaliło jakieś cheksumy.Cały czas powtarzali że plik jest zastrzeżony i ciężko go zmodyfikować :facepalm: i proponowali wrócić do serii i wtedy napewno usuną tylko że stracę obecnego moda.

Tak działa obróbka plików crackowanym gównosoftem. Jak się skończyła ta historia?

Opublikowano
  • Autor

auto uruchomili ale po jakimś czasie znowu wywaliło błąd sondy i ponowna wycieczka di nich i poprawa softu....od tej pory odpukać brak błędów