Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE] Las Vegas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli ktoś byłby zainteresowany ślubem w tej okolicy to chętnie poradzę. Jestem po. Cała papierkowa robota, znalezienie kaplicy i inne.

Ogólnie całkiem fajna impreza. Jedyny mankament to brak najbliższych, jeżeli się ma mniej pieniążków.

Hotele tanie, sama ceremonia to koszt od 185 USD do 2500 USD w zależności od pakietu.

Opublikowano

to musiałeś być nieźle zdesperowany, kolego :gwizdanie: :wink4: :wink4:

Opublikowano
  • Autor

why? To był totalny spontan i dobrze wyszło. Dużo lepiej niż ten cały chłam, przez który trzeba przejść w Polsce. Wydając przy tym spooooooro więcej kapusty. :) Polecam.

Opublikowano

hehe kolego ..jesteś GOŚĆ :good::kox:

A rozwody też dają :decayed:

Opublikowano

why? To był totalny spontan i dobrze wyszło. Dużo lepiej niż ten cały chłam, przez który trzeba przejść w Polsce. Wydając przy tym spooooooro więcej kapusty. :) Polecam.

Ja rozumiem, że to co jest w Polsce wymaga troszkę czasu, ale pieniędzy?? Pieniędzy to trzeba na wesele, na ślub to możesz dać na fiarę 5 PLN. I nie uważam, że ślub w Polsce to "cały chłam".

Ale nic bo odbiegam od tematu. Fajnie, że dałeś cynk to może ktos skorzysta...

Opublikowano

Fajnie, że dałeś cynk to może ktos skorzysta...

Wielokrotnie :polew:

Opublikowano

a Elvis tam był? :kox:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: może Elvis wam dawał ślub :decayed:
Opublikowano

Ja rozumiem, że to co jest w Polsce wymaga troszkę czasu, ale pieniędzy?? Pieniędzy to trzeba na wesele, na ślub to możesz dać na fiarę 5 PLN. I nie uważam, że ślub w Polsce to "cały chłam".

Ale nic bo odbiegam od tematu. Fajnie, że dałeś cynk to może ktos skorzysta...

5 PLN na ofiarę :shocked:,gdzie ten kościół :mysli: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

mówiąc o ślubie, nie chodzi mi jedynie o cywilny i kościelny. Pojęcie ślubu jest dla mnie szersze i w nim jest także wesele. Tak jak kolega napisał, wesele to spory wydatek (rodziny są liczne).

Elvisa nie było, choć w pakiecie można było wynająć i Elvisa i Marylin :) Woleliśmy normalnie, po Bożemu:) Ślub dawała nam Pani lat 91. Jedyne co mnie trochę zdenerwowało to to, że nie pozwoliła nam odmawiać przysięgi po Polsku. Ale cóż, w końcu to my musieliśmy się dostosować.

Kurde, tam są naprawdę spore możliwości, wybór kapliczek duży. Większość to lekki syfik, ale w sumie fajny klimacik w nich jest. Najgorzej w hotelu brać ślub. Rozważaliśmy różne możliwości i hotel odpadł. Fura gapiów, nie o to nam chodziło. Miało być kameralnie.

Co do rozwodów - jest taka kaplica, nazywa się White Chappel. Podobno kto w niej weźmie ślub, wraca tam po kilku latach w zupełnie innym celu:)

Opublikowano

z tego co mi wiadomo księża mają już swój cennik....jak w mięsnym.... i ciężko się z nimi targuje...a marże mają nieziemskie podobno :rolleyes:

Opublikowano

z tego co mi wiadomo księża mają już swój cennik....jak w mięsnym.... i ciężko się z nimi targuje...a marże mają nieziemskie podobno :rolleyes:

dokładnie to jest tak:

"...co łaska synu,co łaska,ale niemniej niż..."