Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Sprężyny obniżające ABT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam możliwość zakupu nowych sprężyn obniżających firmy ABT dedykowanych do modelu A4 B6 i B7.

Obniżenie: przód - 35 mm, tył - 40. Pasują do ORI zawieszenia S-line. Produkt nowy. Prosto od Helmutów.

Czy ktoś miał kontakt z produktami "zawiechowymi" ABT ??

57708289gc5.jpg

w400.png

Opublikowano

Ja nie ,ale firma mówi sama za siebie :) myślę że warto :good: ABT to ABT wiedzą co robią [br]Dopisany: 05 Grudzień 2008, 19:22_________________________________________________Ps.stabilizator do przodu S4 też pasuje :)

Opublikowano

ABT pewnie i tak sprężyny skręca w Eibachu lub H&R, myślę, ze nie ma co przepłacać, TEIN tez robi sprężyny, czytałem bardzo pozytywne opinie na streetracing.org. Ja mam kompletny zawias TEINA i jest nie do wy.....

Opublikowano
  • Autor

ABT pewnie i tak sprężyny skręca w Eibachu lub H&R, myślę, ze nie ma co przepłacać, TEIN tez robi sprężyny, czytałem bardzo pozytywne opinie na streetracing.org. Ja mam kompletny zawias TEINA i jest nie do wy.....

DzienX za opinie :good:.

Też mi się wydaje, że ci wszyscy "renomowani" tunerzy klepią sprężyny .itp w jednym miejscu.

Nie będę przepłacał bo koszt sprężyn to 533 zł :naughty:.

Też słyszałem pozytywne opinie o produktach firmy TEIN. Ja mam zawieszenie S-line i chce troszeczkę obniżyć auto tak, żeby koła 18" ładnie wypełniały nadkola i nie stracić na "komforcie" zbyt wiele... :mysli:

Myślałem również nad zawieszeniem KONI FSD + dedykowane pod ten zestaw sprężyny Eibach ale nie znam żadnej opinii na temat KONI FSD :rolleyes:.

Jeżeli coś wiecie to piszcie :hi:.

Opublikowano

Koni i Bilstein to spece co do zawieszeń, myślę, że to ta sama klasa, wejdź na forum streetracing, tam znajdziesz dużo opinii o różnych gadżetach.

Pozdro

Opublikowano

Witam,

Mam możliwość zakupu nowych sprężyn obniżających firmy ABT dedykowanych do modelu A4 B6 i B7.

Obniżenie: przód - 35 mm, tył - 40. Pasują do ORI zawieszenia S-line. Produkt nowy. Prosto od Helmutów.

Czy ktoś miał kontakt z produktami "zawiechowymi" ABT ??

57708289gc5.jpg

w400.png

Zawiesznie dla firmy ABT robi Eibach. Ale nie jest to pro kit ten na ulice tylko ciut twardszy.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ma ktoś namiar na firmę TEIN :gwizdanie: szukam coś -25 ale markowego do seryjnych amortyzatorów

Opublikowano
www.tein.pl do B7 i B6 -30 mm przód - 27 mm tył :)
Opublikowano

Ma ktoś namiar na firmę TEIN :gwizdanie: szukam coś -25 ale markowego do seryjnych amortyzatorów

ale TEIN chyba nierobi do avanta :mysli:

Opublikowano

Właśnie, chociaż Carnivore1 chyba zakładał kompletny Basic, poszukaj go i zapytaj bo w tabeli jest, że nie dla avant.

Opublikowano

Ok dzięki za info :)