Opublikowano 4 Grudnia 200817 l Witam, Mam możliwość zakupu nowych sprężyn obniżających firmy ABT dedykowanych do modelu A4 B6 i B7. Obniżenie: przód - 35 mm, tył - 40. Pasują do ORI zawieszenia S-line. Produkt nowy. Prosto od Helmutów. Czy ktoś miał kontakt z produktami "zawiechowymi" ABT ??
Opublikowano 5 Grudnia 200817 l Ja nie ,ale firma mówi sama za siebie myślę że warto ABT to ABT wiedzą co robią [br]Dopisany: 05 Grudzień 2008, 19:22_________________________________________________Ps.stabilizator do przodu S4 też pasuje
Opublikowano 6 Grudnia 200817 l ABT pewnie i tak sprężyny skręca w Eibachu lub H&R, myślę, ze nie ma co przepłacać, TEIN tez robi sprężyny, czytałem bardzo pozytywne opinie na streetracing.org. Ja mam kompletny zawias TEINA i jest nie do wy.....
Opublikowano 6 Grudnia 200817 l Autor ABT pewnie i tak sprężyny skręca w Eibachu lub H&R, myślę, ze nie ma co przepłacać, TEIN tez robi sprężyny, czytałem bardzo pozytywne opinie na streetracing.org. Ja mam kompletny zawias TEINA i jest nie do wy..... DzienX za opinie . Też mi się wydaje, że ci wszyscy "renomowani" tunerzy klepią sprężyny .itp w jednym miejscu. Nie będę przepłacał bo koszt sprężyn to 533 zł . Też słyszałem pozytywne opinie o produktach firmy TEIN. Ja mam zawieszenie S-line i chce troszeczkę obniżyć auto tak, żeby koła 18" ładnie wypełniały nadkola i nie stracić na "komforcie" zbyt wiele... Myślałem również nad zawieszeniem KONI FSD + dedykowane pod ten zestaw sprężyny Eibach ale nie znam żadnej opinii na temat KONI FSD . Jeżeli coś wiecie to piszcie .
Opublikowano 6 Grudnia 200817 l Koni i Bilstein to spece co do zawieszeń, myślę, że to ta sama klasa, wejdź na forum streetracing, tam znajdziesz dużo opinii o różnych gadżetach. Pozdro
Opublikowano 7 Grudnia 200817 l Witam, Mam możliwość zakupu nowych sprężyn obniżających firmy ABT dedykowanych do modelu A4 B6 i B7. Obniżenie: przód - 35 mm, tył - 40. Pasują do ORI zawieszenia S-line. Produkt nowy. Prosto od Helmutów. Czy ktoś miał kontakt z produktami "zawiechowymi" ABT ?? Zawiesznie dla firmy ABT robi Eibach. Ale nie jest to pro kit ten na ulice tylko ciut twardszy.
Opublikowano 31 Marca 200917 l Ma ktoś namiar na firmę TEIN :gwizdanie: szukam coś -25 ale markowego do seryjnych amortyzatorów
Opublikowano 31 Marca 200917 l Ma ktoś namiar na firmę TEIN :gwizdanie: szukam coś -25 ale markowego do seryjnych amortyzatorów ale TEIN chyba nierobi do avanta
Opublikowano 31 Marca 200917 l Właśnie, chociaż Carnivore1 chyba zakładał kompletny Basic, poszukaj go i zapytaj bo w tabeli jest, że nie dla avant.