Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Wasze zdanie o tym zestawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Zamierzam przebudować sobie Car Audio i teraz mi powiedzcie czy Waszym zdaniem ten zestaw fajnie zagra ?? Oczywiście drzwi będą wygłuszone :gwizdanie:

Wzmacniacz:

http://moto.allegro.pl/item491113851_blaupunkt_gta_460_nowy_model_2008_800w_wyprzedaz.html#gallery

Tuba:

http://moto.allegro.pl/item488725928_blaupunkt_gtt_1200_mk_ii_nowy_model_mega_cena.html#gallery

Głośniki:

http://moto.allegro.pl/item488470420_blaupunkt_gtx_663_mk_ii_duza_moc_wymiar_165mm.html#gallery

Pozdrawiam Serdecznie :hi:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2008, 14:21_________________________________________________????[br]Dopisany: 05 Grudzień 2008, 19:48_________________________________________________Czyli nikt mi nie pomoże ?? ;(

Opublikowano

pewnie zagra dobrze ...nie jest to najwyższa półka ale dźwięk będzie zadowalający :wink4:

Opublikowano

nie zagra ....[br]Dopisany: 06 Grudzień 2008, 11:40_________________________________________________powiedz jaki masz budzet to postaramy sie cos doradzic sensownego

Opublikowano

nie tube :wallbash: tube to do malucha pod szybe :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Myślałem że blaupunkt będzie dobry, dlatego chcę Was się o zdanie zapytać :wallbash:

A czemu niby ta tuba do bani?

Jakoś bym chciał jakoś tak

wzmacniacz do 250zł

tube do 150zł

i parę głośników do 100zł

Nie chodzi mi żeby to jakoś nie wiadomo napie... tylko żeby był fajny bass i czysty dźwięk

To może coś doradzicie ??

Dzięki za zainteresowanie :good:

Opublikowano

przy takim budżecie to zrezygnuj z tuby / suba i dołóż te kasę na przednie głośniki, do około 500zl jakiś dobry używany zestaw możesz znaleźć

Opublikowano

za ta cene to lepiej seryjne zostawic....

Opublikowano

zdecydowanie zgadzam sie z przedmówca,tube odstaw przynajmniej taka a załóż np zestawik do przodu JBL i jest różnica,wierz mi.

Opublikowano

:mysli:

nie no za 500 zlotowek cos lepszego znajdzie napewno ale z uzywek

Opublikowano
  • Autor

Czyli jak coś głośniki nowe a wzmacniacz i tubę szukać w używkach ??

Opublikowano
  • Autor

Błąd 404: Strona nie została znaleziona

Opublikowano

Błąd 404: Strona nie została znaleziona

[/url na końcu linka usuń

Opublikowano

:mysli:

nie no za 500 zlotowek cos lepszego znajdzie napewno ale z uzywek

za 500zl nie znajdziesz sensownego audio nawet w uzywkach

Opublikowano

a czym zastąpić firmowy basstube żeby grało to w miare sensownie i nie wyrzucając RNS_E kolego paweł... :mysli: SORY za prywate ale szkoda zakładać odrębny wątek....

Opublikowano

Czyli jak coś głośniki nowe a wzmacniacz i tubę szukać w używkach ??

glosniki i wzmacniacz szukac w uzywkach do 500zl a na nowy rok, zrob sobie prezent dodatkowo wytłum przednie drzwi i zagra lepiej niz ten komplecik blau

Opublikowano

a czym zastąpić firmowy basstube żeby grało to w miare sensownie i nie wyrzucając RNS_E kolego paweł... :mysli: SORY za prywate ale szkoda zakładać odrębny wątek....

zalezy jakiebo basu oczekujesz ?

najlepiej to zastapic jakas skrzynka i wzmacniaczem :)

ale jaka i jakim ? to wszystko zalezy od oczekiwan

Opublikowano

Myślałem że blaupunkt będzie dobry, dlatego chcę Was się o zdanie zapytać :wallbash:

A czemu niby ta tuba do bani?

Jakoś bym chciał jakoś tak

wzmacniacz do 250zł

tube do 150zł

i parę głośników do 100zł

Nie chodzi mi żeby to jakoś nie wiadomo napie... tylko żeby był fajny bass i czysty dźwięk

To może coś doradzicie ??

Dzięki za zainteresowanie :good:

Kompletując sprzęt z takim budzetem niestety jesteś skazany na używki i to tylko na te okazyjne których aukcje kończone są przed czasem. Pomijam temat samego montażu bo było o tym sporo na forum ale w a4 B5 łatwo nie jest.

Zakupy lepiej rozłożyć w czasie i kupić cos lepszego (droższego) a zamiana z fabrycznego nagłośnienia będzie bardziej słyszalna/racjonalna/rozsądniejsza.

Zapytam pozornie nie na temat: dlaczego masz audi a nie malucha - przecież on (maluch) tez jeździ ?