Pio_p Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Mam pytanie mechanik przy okazji wymienil mi tarcze sprzegla jednak niejestem pewien czy to wymienil bo niewiedzialem bo mi podpadl (zamowilem mu tarcze mial ja odebrac i niby niepasowala a wogole go tam niebylo i kupil w innym sklepie)poprostupokazal mi stara tarcze ale tydzien wczesniej wymienial kompletne sprzeglo z trcza wlasnie w trakim samym samochodzie jak ja mam tylko kombi (1.8 t AEB)czy da sie po numerze na tarczy sprawdzic z ktorego roku produkcji ona jest bo ja mam 95 a tamto audi bylo 97 ,tarcza jest orginalna od audi wiec najprawdopodobniej bedzie mila tyle lat co samochód ??
pawelc Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Po numerze częsci mozna sie dowiedzieć do jakiego kodu silnika i do danego roku jest montowana dana częsc ..
ozi_wells Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 chyba raczej nie bardzo. niby w fabryce mają liste czesci jakie zostały zamontowane w aucie razem z ich numerami seryjnymi ale wątpie czy to jest wogóle do osiągniecia
gregory Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 chyba raczej nie bardzo. niby w fabryce mają liste czesci jakie zostały zamontowane w aucie razem z ich numerami seryjnymi ale wątpie czy to jest wogóle do osiągniecia :> A Etka do czego jest :> Daj ten numer Pio_p to ci powiem z jakiego auta ta tarcza.
czaki22 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 ale zawsze przynajmniej paragon powinien ci dac , a wogole nie czujesz zmiany ?? czy jak ? w jezdzie? zoabczyc czy sruby byly ruszane itd
gregory Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 058141031A Ten numer widzi Etka jako tarcza sprzęgła, ale nie umie go przyporządkować do żadnego z aut. Tarcza sprzęgła do Audi A4 1.8T -AEB i nie ma to znaczenia czy 95r czy 97, lub czy kombi czy sedan powinna mieć numer: 058 141 031 L lub 058 141 031 CX.
Rekomendowane odpowiedzi