acid66 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Witam, mam do zrobienia klime u siebie w A4 B6 1.9 TDI AVF. Ogladalem swoja sprezarke niestety nie ma na niej nr albo nie znalazlem. Mogłby mi ktoś pomoć w oparciu o ETKA dobrac jaki komrpresor klimy??Moj nr VIN WAUZZZ8E53A298462W przypadku zatartej sprężarki klimy powinno się wymienić sprężarkę oraz osuszacz tak? (czy skraplacz? bo wiem ze gdzies sie dostają opiłki)Dziękuje z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 sprzeglo na elektromagnes czy zrywalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLIVER Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 tu sobie dobierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acid66 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 sprzeglo na elektromagnes czy zrywalne? wlasnie nie mam zielonego pojecia . odkrecilem oslone wchodzilem pod samochod z lusterkami itd i nic nie znalazlem zadnych nr tu sobie dobierz Dziekuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreGoriO Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 jak uzupełnisz profil będzie łatwiej doradzić. zresztą VIN też mówi jaki to rocznik... 10-ta pozycja w nr VIN czyli ... 2003 WAUZZZ8E53A298462 poza tym wszystkie klimy w rocznikach powyżej 2oo1 mają sprzęgło zrywalne. to tak na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daros Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Osuszacz wymień oraz dlawik przy okazji wymiany agregatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PabloD-vine Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) No tak koledzy dołączam się do pytania odnośnie sprężarki. Moja ma nieszczelność i pytanie kupować używke czy bawić się w naprawę tej?? i pytanie o model bo date produkcji mam 2002 a według 10 pozycji z VIn model 2003 i pytanie czy to sprężarka od 2003 czy do 2003 ?? Marka: AUDI Model: A4 AVANT Liczba drzwi: 5 Liczba miejsc: 5 Klasa pojazdu: COMPACT CAR Typ pojazdu: MEDIUM CARS Rok modelowy: 2003 Rok produkcji: 2002 Edytowane 5 Lipca 2016 przez PabloD-vine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi