Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Co myślicie o DVD w A4?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Co myślicie na temat zainstalowania sobie w A4 jakiegoś odtwarzaczacza DVD z wyświetlaczem.

Jeszcze nie mam samochodu, ale planuję co w nim zainstalować jak już kupię.

Wpisujcie tutaj swoje spostrzeżenia, opinie, uwagi.

Pozdrawiam :a4fan:

Opublikowano

To będzie twoje auto i od Ciebie zależy montaż DVD

Dobry pomysł :a4fan:

Opublikowano
jakiegoś odtwarzaczacza DVD

Popróbuj z oryginalną nawigacją Audi. Dopniesz do niej odtwarzacz i będziesz miał DVD w samochodzie. Bez kombinacji, dodatkowych wyświetlaczy i innej rzeźby.

Opublikowano
  • Autor
Popróbuj z oryginalną nawigacją Audi. Dopniesz do niej odtwarzacz i będziesz miał DVD w samochodzie. Bez kombinacji, dodatkowych wyświetlaczy i innej rzeźby.

Ale w B5 musiałbym przerabiać deskę żeby wstawić tam panel od nawigacji:( A tak to tylko zamiast radia taki odtwrzaczyk z wysuwanym ekranikiem. Np. SONY XAV A1 - widziałem go w jednym samochodzie i spodobał mi się taki bajerek :lol:

Opublikowano

widziałem JVC gdzie na czołowym panelu miał pięknie wyświetlający ekranik (kolory, ostrość - bomba)

Opublikowano

widzialem niedawno E-klase z 17" plaskim monitorem zwisajacym z podsufitki - monitor podczas jazdy byl jak gdyby nigdy nic przymocowany do podsufitki, a gdy byl potrzebny, wystarczylo go odpiac i wrzucic jakis ciekawy film. ogladac mozna bylo tylko z tylnych siedzen ale pomysl calkiem ciekawy, nie wymagajacy strasznie duzo rezania i nie wygladal tez powalajaco. problemem sa tylko zlodzieje...

Opublikowano

u mnie w lali lata PIONIER x1 i sterurje 5 monitorami

:a4fan::quattro::quattro:

Opublikowano

Uważaj na używane :twisted:

dvd.jpg

Opublikowano
  • Autor
Uważaj na używane :twisted:

Heh. Nie no jakbym kupował to raczej nówke i tylko ze stanów sie chyba opłaca ściągnąć bo u nas kilka razy drozsze niestety niz tam :frown:

Opublikowano

Zamontowałem Navi RNS-E i do tego odtwarzacz DVD Sony RX-1 w schowku + 2x monitor FVM 65 - 6,5" za zagłówkami. Całość spisuje się świetnie i kosztuje "znów nie tak wiele" :biggrin: Zresztą ponióśł bym każdy wydatek aby unknąć pytań mojego syna : "Daleko jeszcze?" i po minucie - "Kiedy będziemy?" i tak w kółko :evil: Dodatkowo mam nawigacje i po zdjęciu zabezpieczeń dodatkowy monitor pod DVD na przodzie.

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Heh.... :) Dobry pomysł z tym DVD w samochodzie :a4fan: !!!To wsumie ile cie wyszło za ten bajer? :biggrin:

Opublikowano

Ale w B5 musiałbym przerabiać deskę żeby wstawić tam panel od nawigacji:( A tak to tylko zamiast radia taki odtwrzaczyk z wysuwanym ekranikiem. Np. SONY XAV A1 - widziałem go w jednym samochodzie i spodobał mi się taki bajerek :lol:

DSCN9841.jpg

Tak to bedzie wyglądac i przeróbka trwa około 36h pod warunkiem ze robi to ktos kto sie na tym zna

DSCN9825.jpg

Opublikowano

Strasznie do d*py to wyglada...jakies miekkie materialy pod klimatronikiem fuj ...nie lepiej na allegro poszukac ? Goscie oferuja uslugi za 1500-2000zl wstawiaja taki sprzecik i robia to bardziej profesjonalnie kosztem zapalniczki gdzie wstawiaja klimatronik

Opublikowano
jakiegoś odtwarzaczacza DVD

, + 500 zł przejściówka + dvd + przeróbka deski... Wiec sumka szybko wzrasta..

Ja już mam monitor, puche i dvd, ale nie mam czasu sie zająć montażem ;/ Uważam, że dvd jest to fajna sprawa, ale dzwięk i tak jest istotniejszy ;))