Gość Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Witam wszystkich. Mam mały problem z moją chłodnica . Konkretnie jest delikatny wyciek z boku chłodnicy (stojąc przed autem, po lewej stronie, przy turbinie). Wyciek ustaje gdy jeźdze powoli i spokojnie. Jednak gdy go trochę pobutuje to wyciek się pojawia. Doradźcie, jaką chłodnice kupić, tj. jakiej firmy. Według etki to powinienem mieć tą chłodnice 8D0121251P. Jeżeli jest inaczej, to wyprowadźcie mnie z bledu.
--Rafcio-- Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Idz do sklepu motoryzacyjnego, powiedz ze chcesz do a4 b5 i kupisz, kazde a4 b5 czy to 1.6, 1.8 1.9tdi ma takie same chlodnice
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Idz do sklepu motoryzacyjnego, powiedz ze chcesz do a4 b5 i kupisz, kazde a4 b5 czy to 1.6, 1.8 1.9tdi ma takie same chlodnice Teoretycznie tak, w praktyce różnią się delikatnie wymiarami czy to w etce czy w opisach produktów. Pytam o markę bo nie stac mnie na kupowanie w sklepach motoryzacyjnych Jeżeli wiesz o co mi chodzi
Emejcz Opublikowano 6 Lipca 2016 Opublikowano 6 Lipca 2016 Ja w obu a4 jakie miałem kupowałem LORO z allegro za 130zł i zdawały egzamin.
Rekomendowane odpowiedzi