Jog Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Witam mam problem, wczoraj zauważyłem ze na kostce została plama po aucie, szybko po powrocie auta zrobiłem obczajkę i skropliny słodkie czyli płyn z chłodnicy, cieknie z okolic rozrządu, rozrząd ori vw 65 tys nalatane kupione od kolegi z forum, macie pomysły skąd to cieknie foty poniżej
Jog Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2016 65 tys na pompę ori to chyba nie dużo, z przodu to tylko pompa chyba ma kontakt z płynem, na zdjęciach widać że cieknie po kole w dół, rozrząd miałem przy 80tys wymieniać, tydzień temu wymieniłem króciec za silnikiem a wczoraj to, jak ktoś ma jeszcze jakieś sugestie to proszę pisać
iwadrian Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Wymień rozrząd z pompą i po sprawie. Gdy kupiłem moją B6 miałem to samo po tygodniu. Wymieniłem rozrząd + pompa i miałem spokój do kolejnej wymiany. Chyba, że wsypiesz proszek uszczelniający ale tego nie polecam bo sobie tylko szkód narobisz jak układ zapchasz.
Jog Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2016 Dziś przy trasie 60km zagotowało mi wodę otwieram maskę patrze stan min. odkręciłem korek to do max skoczyło. Proszek to do trzydziestki bym wsypał a nie do audi, tak zrobię kupie graty, teraz tylko gdzie? Ty gdzie kupowałeś?
iwadrian Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Dziś przy trasie 60km zagotowało mi wodę otwieram maskę patrze stan min. odkręciłem korek to do max skoczyło. Proszek to do trzydziestki bym wsypał a nie do audi, tak zrobię kupie graty, teraz tylko gdzie? Ty gdzie kupowałeś? W Angli, parę lat temu to było.
Jog Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Opublikowano 3 Lipca 2016 Tak jak pisaliście to pompa wody Niby ori a pewnie zamiennik by więcej wytrzymał Temat do zamknięcia
Rekomendowane odpowiedzi