Gość MACHINE Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 Mam drobny problemik. Mianowicie urwała mi się linka otwierania drzwi od strony kierowcy i teraz drzwi otwierają się tylko od zewnątrz. Zdjąłem już boczki tapicerki i niestety linka jest tak przerwana że nie da się jej raczej naprawić :confused: Wiecie może gdzie dostanę taką oryginalną linkę ??
krzyniek Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 hej, miałem nowa linkę którą kupiłem bezpodstawnie z sugestii mechanika, a moja wcale nie była zerwana bo mechanik sie pomylił, zapytam sie jutro szwagra co z nią zrobił (bo miał oddac do aso) i jutro Ci napisze. pozdro
Gość MACHINE Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 OK dzięki ! Moja jest na 100% zerwana bo sam sprawdzałem....
szogun0 Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 Wiecie może gdzie dostanę taką oryginalną linkę ?? W sklepie motoryzacyjnym, który jest w miarę dobrze zaopatrzony. Koszt 40-50 PLN.
Gość MACHINE Opublikowano 22 Lutego 2007 Opublikowano 22 Lutego 2007 Problem rozwiązany. Linkę kupiłem w ASO za 34zł bo w sklepach nie szło dostać. Wymiana bardzo prosta tylko się bawiłem pół godziny, żeby ten koniec który zaczepiamy przy zamku założyć :confused: . Temat można zamknąć....
Rekomendowane odpowiedzi