Agata Kobiałka Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Cześć, mam problem z nawiewem w audi a4, b5. Ostatnio jechałam jakieś 140 km na uczelnie i nawiew działał, wysiadłam na chwilę do sklepu a po powrocie już nie działał. Nie chodzi o klimę tylko o nawiew nie wieje nic, słychać delikatnie jak się załącza ale nie wieje. Pomóżcie co mogło się stać?
Agata Kobiałka Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Opublikowano 2 Lipca 2016 Pewnie dmuchawa się przyciela.. Dzięki wczoraj otworzyliśmy nawiew możliwe, że padł rozrusznik bo wiatrak kręci tylko trzeba go ruszyć i chyba jest wyrobione łożysko bo przy rozkręcaniu ma straszne bicia. Generalnie - do wymiany
prrezes Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 A próbowałeś zrobić test nastaw podstawowych Vag? Czasem sie zacina jak pisał kolega powyżej.
jacek70 Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Prawdopodobnie masz do wymiany silnik wentylatora. Jak ma bicie to poleciało albo łożysko albo obudowa łożyska. Szukaj używanego i po sprawie.
Rekomendowane odpowiedzi