Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

jaka antena ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano
Wymieniałem u siebię z dwa tygodnię temu i kupiłem tą podaną w pierwszym linku, działa bez zarzutu.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Koledzy a takie pytanie bo mam A4 B5 przed liftem sedan czyli ori antena w tylnej szybie i tak jest podłączona przez wzmacniacz w boczku i separator przy radiu. Jakiś idiota dodatkowo założył antene w dachu a kabel puscil z podsufitki do bagażnika i nie wiem po co. Jest możliwość podpięcia tej anteny z dachu do tego wzmacniacza zamiast tylnej szyby albo jednoocześnie z tylną szybą? powody są 2 mianowicie radio kiepsko odbiera i chce już wykorzystać tą antene dachową zeby dziura nie została.

EDIT. Po poprawnym podłączeniu anteny w szybie, wzmacniacza i separatora łapie swietnie fale. Została dziura w dachu do ogarnięcia. Jak mierzyłem to nie jest centralnie na srodku więc podejrzewam, ze samorobka ta dachowa, chyba ze sie myle, ktos cos?

Edytowane przez vwiater

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś wyrąbał antene na dachu, bo pewnie nie umiał ogarnąć tej w tylnej szybie... W sedanach nie było anten na dachu. Jak chcesz sie tego ładnie pozbyc, to spawanie i malowanie... Ewentualnie mozesz zamontować w samochodzi zestaw CB i wtedy antena montażowa CB na dach :)

Opublikowano

Akurat migomat jest w domu, podsufitka ściągnieta tylko pytanie czy nie pofaluje mi dachu takie spawanie?

PS. Radio po zamontowaniu prawidłowo wzmacniacza, separatora itd. odbiera mi nawet radio z Zakopanego w pólnocnym Krakowie, vox i rmf max zero zakłóceń, normalnie oszalałem!

Edytowane przez vwiater

Opublikowano

Trzeba umiejętnie pospawać i nie powinno pofalować. Może lepiej zostaw to blacharzowi, bo jak Ci pościąga blache na dachu, to nie wesoło będzie :D

Opublikowano

Zawodowy spawacz/tokarz da sobie z tym radę?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepiej blacharz. Spawacz tokarz raczej nie spawa ciękich blach tylko grube materialy. Cieka blache trzeba umiec pospawac zeby fale dunaju nie wyszly :D