July 19, 201610 yr Siema, posiadam B5 z 99r, a wniej czteroramienna fabryczna kierownice. Chcialbym ja wymienic na trojramienna (nie S) skorzaną. Pytanie do Was od jakiego samochodu szukac zeby wszystko pasowalo bez przerobek? A6 C5? Nie pomoże nikt...?
July 19, 201610 yr od jakiego samochodu szukac zeby wszystko pasowalo bez przerobek? A6 C5? Wszystko nowsze od C4 będzie pasować, więc C5, B6 D2 itd... Nie wiem jak z A3, z nowszych pewnie tak,
July 20, 201610 yr Author No chyba nie do konca, bo np. B5 mialo dwa rozne wielokliny w zaleznosci od rocznika.
August 14, 201610 yr ...i idąc tym tropem ma tzw. duży wieloklin, więc kiery z przedlifta czy z C4 założyć się nie da(nawet jak się poślini, za ciasna i już). Do przedlifta zaś da się założyć te nowsze, trzeba jedynie zastosować tuleję redukcyjną od Golfa. Edited August 14, 201610 yr by pulpecik
January 6, 20179 yr Panowie, mam B5 polifta z taka kierownica a chcialbym taka: Z tego co czytam, z wieloklinem nie ma problemu, ale nigdzie nie moge znalezc jednoznacznej informacji, jak z airbagiem Czy podejdzie to bez przerobek? Czy jest roznica czy kierownica bedzie z A4 B6 czy z A6 C5? Edited January 6, 20179 yr by SebaVR6
January 7, 20179 yr Author Tez wlasnie chcialbym ta z drugiego zdjęcia. Fajnie jakby ktos napisal z jakiego modelu wszystko pasuje tj. wieloklin i airbag do b5 99r. Pozdrawiam