Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Mapy i inne do podniesienia mocy ||| AFN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Posiadam B5 "seryjną" 110km. Coś było robione przy niej,bo autko ostro przyśpiesza. Chciałbym wyciągnąć z niej 150km. Co dokładnie muszę zrobić,kupić by auto wytrzymało taki tuning? Ile wyniesie mnie to wszystko?

A może lepiej zainwestować w 2.4 v6 odrazu w q?

Czekam na jakieś info,bo jestem zielony w tym temacie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Z serii nie wyciągniesz 150,na ten temat niech się tunerzy wypowiedzą.

http://edc-tuning.pl/ ja u tego pana robiłem już dwa programy i jestem zadowolony

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a mi mówiłeś ze sprzedałeś ecu robione przez tego pana bo byłeś nie zadowolony bo była strata mocy przy 2100obr a przy 2500 odzyskiwał moc

skoro coś było robione to pewnie juz te 135-145km jest pod maską w zależności od kondycji i dopracowania przez osobę robiącą to, na początek musisz zrobić komplet logów, by spr wszystko, czyli kup kabel vag i zrób logi, koszt kabla 54zł+kw, ten za 20zł tez może być, wgranie programu i nauka robienia logów tu już czasu poświęcisz trochę, ale warto, przyda się w przyszłości, tuner który będzie zajmował się twoim autem o ile jest spoko wszystko ładnie powinien ci powiedzieć jak zrobić, nauczy cię podstaw, wytłumaczyć wiele,

do 150km nie potrzeba wiele, wtryski 216 i turbo awx, wtryski np. nowe wzm 216 z 700zł, a turbo używka 500, swoje sprzedasz graty wiec koszt nie taki duży, ale zanim cokolwiek zaczniesz kupować zrób logi bo może wystarczy ogarniać auto i już na tyle będzie się fajnie odpychać ze nie będzie potrzeby wymieniać podzespołów, bez zmiany gratów tez 150km jest możliwe ale mało komu by się chciało tyle bawić z jednym autem, o wytrzymałość silnika się nie martw, 150km to dla niego żadne wysilenie, dobrze podkręcony 1.9TDI zmiecie z powierzchni ten 2.4q i ma spalanie na poziomie 6L przy dynamicznej jeździe, bardziej oszczędnego tdi nie znajdziesz i tańszego w podnoszeniu mocy i naprawach, planowałeś więcej zainwestować to kupisz większe wtryski i turbo i będziesz mógł rywalizować z autami o mocach ponad 300km jak równy z równym

Edytowane przez ciahciah

Opublikowano

Zgadza się że sprzedałem ale teraz inne auto inny program i wymiana jednej części pomogła i już nie ma straty mocy.