muunv Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 Siema Ktos mi powie jak zrobic kierunki USA w B7? Chodzi mi o to, zeby sie swiecily razem ze swiatlami z przodu ? Tak jak na zdjeciu ponizej http://i2.wp.com/nickscarblog.com/wp-content/uploads/2015/03/IMG_9637.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Madern Opublikowano 22 Lipca 2016 Opublikowano 22 Lipca 2016 VAGiem zakoduj w MCE odowanie MCE w nadwoziu B7 ?xxxx: Nadwozie 0 – Sedan 1 – Avant 2 - Cabrio x?xxx: Czujnik światła i deszczu 0 – brak 1 – zainstalowany xx?xx: Moduł haka 0 – brak 1 – zainstalowany xxx?x: Reflektory 0 – Halogenowe bez DLR 1 – Halogenowe z DLR 2 – Bi-ksenon z DLR 3 – Bi-ksenon bez DLR 4 – Bi-ksenon z DLR (oświetlenie tablicy rejestracyjnej i tylne światła automatyczne) xxxx?: Kraj 1 – Reszta Świata / kraje skandynawskie / Dania / Chorwacja / kraje bałtyckie (Bi-ksenon) 2 – Kraje skandynawskie / Dania / Chorwacja / kraje bałtyckie (bez Bi-ksenonu) 3 – USA/Kanada (Bi-ksenon) 4 – Kanada (bez Bi-ksenonu) 5 – Specjalne pojazdy Ostatnia grupa, tylko uważaj na policję ?
muunv Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Opublikowano 22 Lipca 2016 (edytowane) A jakos jasniej co konkretnie trzeba zmienic? Bo jestem zielony w temacie kodowan Mowisz tylko o kraju, tak? W necie znalazlem cos takiego : Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 22 Lipca 2016 przez dakine0007
Madern Opublikowano 22 Lipca 2016 Opublikowano 22 Lipca 2016 Musisz zaopatrzyć sie w kabel do podłączenia z samochodem lub znaleźć kogoś z owym kablem, uruchomić program na komputerze VCDS Lite lub VAG COM ( starsza wersje jakaś np 311) wejść w sterownik 09 (centralna elektryka) i zmienić kodowanie wg tego co napisałem, i tak ostatnia cyfrę tylko, jak cos to napisz na PW to Ci pomogę
tomekhxc Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 tylko jak zmienisz kodowanie na usa czyli ostatnia pozycje na "3" to tylnie stopu beda ci mrygać razem z kierunkami , wtedy zmień kodowanie jeszcze na sedana i świeci tylko przód
muunv Opublikowano 24 Lipca 2016 Autor Opublikowano 24 Lipca 2016 tylko jak zmienisz kodowanie na usa czyli ostatnia pozycje na "3" to tylnie stopu beda ci mrygać razem z kierunkami , wtedy zmień kodowanie jeszcze na sedana i świeci tylko przód O, dzieki wielkie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
dawidos726 Opublikowano 27 Lutego 2020 Opublikowano 27 Lutego 2020 W dniu 24.07.2016 o 14:14, tomekhxc napisał: tylko jak zmienisz kodowanie na usa czyli ostatnia pozycje na "3" to tylnie stopu beda ci mrygać razem z kierunkami , wtedy zmień kodowanie jeszcze na sedana i świeci tylko przód A gdzie się przyciemnia? Wiem że w pasku b6 szlo
Rekomendowane odpowiedzi