July 25, 201610 yr Witam ogulnie mam problem z moją audi podczas gwałtownego przyszpieszania zaczyna kopcic na czarno. Co może być przyczyno??? dodam ze podczas przyszpieszania odczuwalne są wibracje . czy może to być wina egra ??? Żadnych błędów nie ma na komputerze
July 26, 201610 yr Raczej tego ze nie masz DPFu i masz cos niesprawne, wtryski, turbo - na podstawie tego co napisales ciezko cokolwiek konkretniej powiedziec.
July 29, 201610 yr Author zauważyłem dziś ze wirnik w turbinie ma luz i cały wirnik w oleju jest.no i do tego cała przepustnica zaj...na w syfie . czy moze być tak ze turbina bierze olej. auto zaczyna ogulnie kopcic od 2 tyś...
July 29, 201610 yr Jaki ma ten luz? Wzdluzny? Poprzeczny? Jak duzy? Ile tego oleju w dolocie, to ze jest troche zasyfione to normalne, pytanie jak bardzo?
July 29, 201610 yr Author luz jest wzdłużny i poprzeczny nie jest to minimalny luz jest sporo wyczuwalny.oleju jest moim zdaniem sporo nie wiem czy powinien tam być czy nie.a syfu jest bardzo dużo w korektorze dolotowym
July 29, 201610 yr Jak się uprawia PSJ to tak jest. Po za tym, olej to pewnie z odmy. A jeśli ma luz wzdłużny to turbina do śmieci.