Daniel Kozubski Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) Witam na tym forum jestem nowy, ale z marka audi już 5 rok wcześniej byłem posiadaczem 3 sztuk a3 8l Chce przedstawić wam mój nowy nabytek którego szukałem jakieś 2 miesiące jak nie więcej Marka: AudiModel: A4 B6 AvantSilnik: 1.9 TDI 131KM AVF Rok : 2003 (grudzień)Kolor: LY7W Wyposażenie: - ABS- ESP- 6 gang- halogeny- pakiet chrom- 6 x AIR BAG- 2 x elektryczne szyby - wspomaganie kierownicy - klima 2 strefy - immobilizer oraz kierownica regulowana w dwóch płaszczyznach - radio CD audi concert + sub oryginalny. - podgrzewane i elektryczne lusterka - domykanie oraz otwieranie szyb z pilota - trójramienna skórzana kierownica - felgi aluminiowe S-Line 17" - zawieszenie sportowe - roleta nad tylną kanapą oddzielająca kufer...itp...itd... Od czasu zakupu w aucie dokonałem wymiany oleju i wszystkich filtrów. Odgrzybienie klimatyzacji, wymiana brzęczyka zapalonych świateł, zamontowanie CB radia. Proszę o POMOC !!! Koledzy mam problem zauważyłem ze zbiera mi się woda w klapie, od dołu dwie zaślepki wymontowałem i woda wyleciała. Zauważyłem też że trzecie światło stopu nie działa i jest już w marnym stanie widać spękany plastik. Czy to winna już starej uszczelki w tym świetle ? Na dniach będę musiał zamówić te światło stopu, może ktoś ma na sprzedaż lub ma dobre cenny w ASO ? Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez Daniel Kozubski
Rekomendowane odpowiedzi