lukas29b Opublikowano 30 Lipca 2016 Opublikowano 30 Lipca 2016 (edytowane) Witam Przedstawiam moje Audi A4 Wersja wyposażenia S-line: - grzane fotele przód - fotele półkubły materiał speed ze skórą - klima dwustrefowa - xenon + spryski - zawieszenie s-line - 4 x elektryczne szyby - elektryczny szyberdach - czarna podsufitka - dekory aluminium - naped quattro - oswietlenie pelna opcja - 2 x podłokietnik - uchwyt na kubek przód - schowek na dokumenty - uchwyt na kubki z tyłu w podłokietniku - koło r19 225/35 8,5 cala asa revelation na zdjeciach jest rh ten sam rozmiar ale odpadly Zdjecia z dnia zakupu Edytowane 14 Listopada 2018 przez lukas29b
Łuki28.08 Opublikowano 31 Lipca 2016 Opublikowano 31 Lipca 2016 Fajny kolorek i ciekawie wygląda na tym kole ;-) Planujesz cos działać z autem?? Jak się orientuje to nie jest alcantara tylko ten materiał nazywa się speed :-)
lukas29b Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Opublikowano 31 Lipca 2016 O widzisz nie wiedziałem dzieki za info.Kolo akurat odpadlo bo bylo uszkodzone.Szkoda ale co zrobic.W tej chwili sa tez 19 225/35 Asa.Jedyne plany jak narazie to ogarnięcie wnętrza.A potem jakiś wirus zeby ciut wiecej było pod maską.Bede starał sie wmiare na bierząco dodawacć co sie zmienia.
mariuszbielsko Opublikowano 31 Lipca 2016 Opublikowano 31 Lipca 2016 bardzo łądne wodzidło powodzenia bez awryjnosci
chhristoo Opublikowano 31 Lipca 2016 Opublikowano 31 Lipca 2016 Z Radomia? Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
lukas29b Opublikowano 7 Września 2016 Autor Opublikowano 7 Września 2016 (edytowane) Tak z radomia.Jak narazie jest wporządku tyle moge powiedziec po dwoch tygodniach urzytkowania.hehe Witam.Małe info z ostatnich prac przy autku jak się okazuje wcześniejszy właściciel pokusił się i zrobił małe modyfikacje i tak zmienił tłumiki na kwasowe co za tym idzie jest przelot oraz jest zrobiony program. Według chłopaków którzy będą mi zakładać lpg oscyluje powyżej 200 km hehe wiec mnie to cieszy gdyż pieniądze te co miały iść na program przeznaczę na icka większego. Poza tym większych problemow nie było auto zarejestrowane ubezpieczone zmieniony olej oraz komplet filtrów nom i zmiana kół. Postaram się na dniach zrobić foto jak teraz wygląda auto na nowych felgach. Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez lukas29b
lukas29b Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2018 (edytowane) Witam po dłuższej przerwie.Autko ma się dobrze chodź przez ostatni rok trochę się wydarzyło hehe Trochę lepszych i gorszych Edytowane 2 Stycznia 2018 przez lukas29b
lukas29b Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2018 Początkiem tamtego roku zaczęły się problemy z wycieraczkami wiec jak w każdej A4 regeneracja mechanizmu.
lukas29b Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2018 Kolejny motyw jaki się okazał to cieknąca chłodnica wiec zakupiłem chłodnicę firmy NRF.Przy okazji ściągania pasa przedniego sprawdziłem jak wygląda pasek rozrządu i ogólnie rozrząd wszystko poskładane na oryginale serwisowym hehe oraz sprawdziłem luzy czy są na turbinie nie ma tragedii gdyż widać po obudowie ze ktoś pokusił się o regeneracje.Oraz została wymieniona rolka na napinaczu paska osprzętu.
Gac3k Opublikowano 2 Stycznia 2018 Opublikowano 2 Stycznia 2018 1.8 turbo quattro ? Fajna sztuka. Gratulacje i przyczepności
lukas29b Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2018 W miedzy czasie wpadły alusy na zimę od audi A8 za bardzo małą kwotę.
lukas29b Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2018 A tak w zimowej scenerii w Tatrach
lukas29b Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2018 Na wiosnę szykowała się wymiana tarcz i klocków na przedniej osi wybór padł na tarcze Rotingera nacinane i nawiercane oraz klocki Breck
lukas29b Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2018 Z kolei w wolnym czasie zabrałem się za odświerzenie letnich alusów prze polerowanie rantów
lukas29b Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2018 (edytowane) A tutaj fotki na wiosnę już ale jeszcze na zimówkach i po myciu auta Edytowane 2 Stycznia 2018 przez lukas29b
lukas29b Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2018 W połowie roku trochę mniej przyjemnie się zrobiło gdyż pewnie kurier stwierdził ze skręci sobie przed moja maska i zdarzy przejechać nie zauważony I takim sposobem straciłem jedna lampę oberwał zderzak maska i błotnik.
lukas29b Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2018 (edytowane) Po tych akcjach stwierdziłem ze zmienię lampy na xenon+ w końcu nadażyła się okazja hehe Wiec kupiłem lampy przerobione z soczewkami od B8 i to był mod na duży plus Edytowane 2 Stycznia 2018 przez lukas29b
lukas29b Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2018 Z kolei wpadł pomysł aby zlikwidować ramki chromowane wiec pomalowałem je na czarno oraz Audi dostało nowego tipa bo oryginał rozsypał się
lukas29b Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2018 (edytowane) W ostatnim czasie w audi przyciemniłem szyby cały tył ze względu na córeczkę. Wymieniłem ramiona wycieraczek na aero. Oraz audi dostało na gwiazdkę mały prezent tak jak i jaOstatnia fotka to prezent dla mnie.Postaram jeszcze temat uzupełnić jak tylko coś sobie przypomnę i dodam fotki jeszcze jak wygląda z przyciemnionymi szybami. Edytowane 2 Stycznia 2018 przez lukas29b 1
Rekomendowane odpowiedzi