August 1, 201610 yr Witam mam problem z klima raz działa raz nie czy może być to związek z mala ilością czynnika ?? Czy coś innego?? Sprężarka chwilę chodzi po chwili przestaje i tak praktycznie cały czas Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
August 1, 201610 yr Zaraz się okaże, że pierwsze klimatroniki nie pokazują błędów więc zostaje ci totoloto: 1) Sprawdzić czy działa czujnik F129 czy tam F118, no ten w chłodnicy klimatyzacji - czy działa 2) Sprawdzić stan czynnika. 3) Sprawdzić czy nie ma przerw w instalacji. 4) Sprawdzić czy działa wiatrak klimy (na krótko bądź zwierając odpowiednie piny w/w czujnika) 5) Sprawdzić czy działa sprężarka (na krótko bądź zwierając odpowiednie piny w/w czujnika) 6) Sprawdzić czy dysza rozprężna nie jest zawalona 7) Sprawdzić czy osuszacz nie jest zawalony ew wymienić.
August 2, 201610 yr Author Sorki nie wspomniałem ze to w dislu z 2000 roku klimatronik jest 2DIN Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
August 2, 201610 yr Fusy w kawie nic nie mówią na temat twojej przypadłości Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka