August 3, 201610 yr Mam nieziemsko denerwujący problem z fotelem kierowcy. Od kiedy posiadam samochód gdy włączyłem grzanie fotela na stopień 4 wysiedziec się nie dało a teraz nie działa mi podgrzewanie na stopniu 1 ,2, 3 , 4 i dopiero na 5 i 6 zaczyna grzać. Poprostu nie działają 4 pierwsze biegi . Czy ktoś miał taki problem lub wie gdzie mógłbym zacząć diagnozowac problem ? DODAM że grzanie pasażera działa tip top
August 5, 201610 yr Możliwe ze termistor juz wysiada . Możesz rezystor wstawić zamiast niego i wtedy sprawdzić czy będą działały wszystkie poziomy
August 6, 201610 yr daj znać jak naprawisz i co było przyczyną bo ja też mam z tym kłopot powodzenia!
August 14, 201610 yr Author Jasne ! W przyszły piątek się tym zajmę to dam znać. daj znać jak naprawisz i co było przyczyną bo ja też mam z tym kłopot powodzenia! Przyczyną okazał sie uszkodzony czujnik temperatury w siedzisku który pokazuje ciagle 56 stopni , teraz szukanie uzywanej maty i zmiana samego czujnika pozdrawiam.
August 15, 20169 yr Author znalazlem w sieci , do takiego http://olx.pl/oferta/fotele-s-line-a4-b7-avant-CID5-IDfz3cn.html juz kupilem na alledrogo z a6