Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Jaka opona do felgi 18' - 1.8TQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie felgi biore pod uwage:

http://moto.allegro.pl/item501579531_audi_r8_5x112_et_35_wysylka_gratis.html

http://moto.allegro.pl/item503080592_nowe_felgi_aluminiowe_18_5x112_styl_na_audi_rs4.html

Generalnie 18' bo koledzy z forum mowia ze nieglupio wyglada na obnizonym zawieszeniu przy ori. ospoilerowaniu.

Prosze o opinie JAKA OPONE DOBRAC DO 18' (profil, szerokosc)??

Tak zeby to jedzilo z seryjnym silnikiem 1.8T Quattro - dopiero w styczniu bedzie chip bo w Wawie nikt nie chce mi w grudniu zrobic :confused4:

Opublikowano

Felgi pokazane przez Ciebie to repliki ..miękki stop aluminium i jeszcze bardziej miękki lakier.. wiem z autopsji - nie polecam :wink4:

Lepiej kupić używki renomowanej firmy :wink4:

Pokaż fotkę auta to coś sie zaproponuje .

[br]Dopisany: Grudzień 12, 2008, 01:53:39 _________________________________________________Oponę bierz 225 / 40 / 18 :wink4:

Opublikowano

Wzory ładne tylko szukaj ich w lepszej jakości, bo te co pokazałeś to repliki. Opony takie jak raggaman napisał :good: No i daj fotki samochodu.

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

dziekuje jak nie wiem co hehe :kox:

juz ogladam...

Opublikowano

pkt 5 jest OK. reszta jak dla mnie do d..y :naughty:

Opublikowano

pkt 5 jest OK. reszta jak dla mnie do d..y :naughty:

Zobacz co sie dzieje na allegro ...same repliki :sick3: :sick3:

Opublikowano

No niestety, allegro zasypane replikami. Co do alu to pomyśl nad 1 i malunkiem, ewentualnie te Tomassony ale w ciemnym kolorze :tongue4:

Opublikowano

Jesli masz brać 18" to szukałbym coś o wymiarach 225/40. Jeśli chodzi o model to trzeba by pytac ludzi co takich używają...

Opublikowano

Ja do 18'' bym szukał opony 235/40 :good:

Opublikowano

Ja do 18'' bym szukał opony 235/40 :good:

Możesz się pokusić o 235 tymbardziej że pod maską ma co ciągnąć takie opony :wink4:

Opublikowano
  • Autor

cos takiego to chyba nie bardzo by sie komponowalo z linia B5, co sadzicie??

http://moto.allegro.pl/item500187206_ronal_5x112_8jx18cali_et35_piekne_okazja.html

takie masywne chyba ladniej sie prezentuja:

http://moto.allegro.pl/item504551808_felgi_aluminiowe_r18_vw_audi_5x112.html[br]Dopisany: 13 Grudzień 2008, 12:45_________________________________________________a co powiecie na to:

http://moto.allegro.pl/item499774446_d324_18_5x112_skoda_seat_vw_nowe_alufelgi.html

36 miesiecy gwarancji, rant i taki ciekawy dosc wzor - pasowaloby do A4??

Opublikowano

Najlepsze z tych co tu pokazałes to ewentualnie nr 2 własnie dlatego, że masywniejsze... :good: a te ostatnie zdecydowanie :no:

Opublikowano

Z tych trzech co teraz pokazałeś to nie wziąłbym żadnej. Nie za rewelacyjne :confused4: Jak narazie to najlepsze te z pierwszego posta :wink4:

Opublikowano

Z tych trzech co teraz pokazałeś to nie wziąłbym żadnej. Nie za rewelacyjne :confused4: Jak narazie to najlepsze te z pierwszego posta :wink4:

Dokładnie ...Ronale bardzo cienki i oklepany wzór .. :thumbdown:

Te VW ..kompletnie beznadziejne ...a te z trzeciego linka to china ..i co z tego , że masz 36 miesięcy gwarancji ..tylko co ta gwarancja obejmuje ? To że lakier samoistnie nie spłynie Ci z felgi :cool1:

Bo tak normalnie to to jest syf nie aluminium .. :gwizdanie:

Opublikowano

W tą gwarancję nie wierz bo ona pewnie niewiele obejmuje. Te alu to plastelina i przy większej dziurze będą do prostowania. A tego Ci gwarancja nie uwzględni bo to uszkodzenie mechaniczne i będzie że z Twojej winy :confused4:

Opublikowano

Jak " góra " stworzy obiecany dział to zamieszcze fotki jak wyglądają repliki z półrocznym starzem :naughty:

Opublikowano

To jest dobry pomysł. Może wreszcie przestaną się pojawiać repliki i pytania czy warto kupować :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Jak " góra " stworzy obiecany dział to zamieszcze fotki jak wyglądają repliki z półrocznym starzem :naughty:

ok ale tak czy inaczej wypersfadowaliscie mi juz zakup replik :wink4:

Opublikowano

Teraz szukaj ori ładnego wzoru :naughty: Pomyśl nad RS4 w 18" - ten z pierwszego posta :wink4: